Yemek yapamamak veya beceriksiz olmak..Bu yollardan geçen oldu mu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi de hiçbir cümlesinin elle tutulur yanı yok ki. Burnun öyle, saçın böyle ıyyy, menopozlu, beyinsiz, şizooo, ben üniversite mezunuyum zekiyim bir kereğğğ, senin eğitimin vasat, bak yüzüğün fotosunu atarımmmm, Allah sana çocuk vermiyorsa vardır bir bildiği vs vs. İğrenç bir çar.
Yaradılış bu. Bu kadar var işte. Güncelleme kabul etmiyor. Hep bu kadar kalacak muhtemelen.

Ben izne çıktım ben de popo büyütüyor sayılır mıyım mermadcım. Gercekten popo büyütmeyi özlemişim de. Bilirkişi sen olduğun icin sana sormak istedim🥲
Benimki mütemadiyen büyük zaten, sayılır mı ki?

Benimki mütemadiyen büyük zaten, sayılır mı ki?
Çaktırma benimki de büyük. Kocam bu yüzden evlendi benle zaten. Yoksa benim gibi mutsuz birini kim alır? Hemen popoma şaplak attırayım da biraz mutlu olayım.

Ahahahha. Fırını uzun süre ısıtırsan dışı pişer içi pişmez🤣🤣 şimdi linç yiyecem kek yüzünden.
Kek yapmakta pişirmekte ustalık ister. Aynen keke pişirirken fırın ısıtmamak gerek içi pişmez. Hatta ben böyle 180 derecede önce altını sonra üstünü pişiririm. Biraz uzun sürüyor ama olsun. 😂😂😂

İyi akşamlar.. Yemek yapmak hiç ilgimi çekmedi,ama yaşım ilerleyince artık öğrenmem gerektiğini hissettim ve yakşalık 5-6 ay önceden beri minik minik denemeler yapıyorum.Üç kere pilav yaptım ve üçüde güzel olmadı.İlki yenecek gibi değildi,ikincisinin kötü olacağını anladığım an çöpe gitti,üçünsüde lapa oldu yani evet yenebilecek seviyedeydi ama tadı güzel değildi.Mercimek çorbası yapabildim sadece.Kızartmaları falan yapabiliyorum hazır köfte kızartması,patates vb. Kızartma kolay onu herkes yapabilir zaten.Makarna da tamam ama zaten bunu yemek yapmaktan bile sayamıyorum.Pilavı 3 denemede yapamayınca hevesim kaçtı heralde beceriksizim dedim içimden.Hayalimde kek,pasta,börek vb yapmak vardı ama pilavı yapamayan onları nasıl yapsın ? Gözümde o kadar çok büyütüyorum ki 🥺 Yemek yapmak gerçekten bu kadar zor mu ? Herkes bu yollardan geçti mi ? Yoksa ben mi beceriksizim ? Moralim çok bozuldu bu konuda.

Bence kızartma yapmak en zoru. İçine yağ çekmeden çıtır çıtır hamur patates kızartmak marifet istiyor. Bir de etrafı yağlamadan😀

Ben beceremiyorum kızartma işini sıkıntı basıyor.

Kesin boşanmışsın yalandan hayat uyduruyorsun sen de. 😂
Ya demesene öyle. Allah düşmanıma kocasızlığı vermesin. Kocasız kimse kalmasın inş. Bak başında koca olmayan mermad gibi oluyor sonra. Teşekkürler kocam.

Bende öyle yaparim keklerim efsane olur ama bi puf noktası orda tele değil bi alttaki tele koyarım kekleri içi dışı tam pisiyor o zaman
Tam orta değil bir alt diyorsun çok mantıklı 🤔 benim fırının kek ayarı var özel. O ayarda güzel pişiyor. Benim şikayetim de bazen kek harcı kabın bir tarafinda toplanıyor engebeli arazi gibi oluyor sonra 😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X