- 1 Nisan 2014
- 1.486
- 6.479
- 158
Bunlara güldüğüne göre sen de boşandın de mi. Burda mutsuzluğun anlaşılmasın diye koca ve şaplak uyduruyosun.Bu aradaBrahma90 yorumlarına çatladım çok yaşa. Öyle kahkaha attım ki kocam havaya fırladı koltuktan.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunlara güldüğüne göre sen de boşandın de mi. Burda mutsuzluğun anlaşılmasın diye koca ve şaplak uyduruyosun.Bu aradaBrahma90 yorumlarına çatladım çok yaşa. Öyle kahkaha attım ki kocam havaya fırladı koltuktan.
Az önce yedim, son bir dilim kalmıştıAnkara’ya gelirken sizin taraftan girelimde kapıdan bırakayım. Yolda yarısını yerim söyleyim ama. Aaa bu arada yeni tarif öğrendim elmalı mis gibi tarçınlı. Ay gece gece nasıl canım istedi sütüm çekmese bari![]()
Benim popom küçük ya. O kadar evde oturuyorum az büyüsün diye, hala küçükÇaktırma benimki de büyük. Kocam bu yüzden evlendi benle zaten. Yoksa benim gibi mutsuz birini kim alır? Hemen popoma şaplak attırayım da biraz mutlu olayım.
Evet cunkü ustü çabuk pişiyor ortada olunca içi kalıyor bi altta yavaş yavaş ve alttanda daha hızlı pişince kabarıyor ha bide 30 dk dolmadan asla kapagını acıp kontrol etmemTam orta değil bir alt diyorsun çok mantıklıbenim fırının kek ayarı var özel. O ayarda güzel pişiyor. Benim şikayetim de bazen kek harcı kabin bir tarafinda toplanıyor engebeli arazi gibi oluyor sonra
![]()
Sus kız iki ara bir dere yalan söyleme sende. Diyarbakırlıydın sen karpuz değil misin? Aradan sıvışıp uyduracak aklınca çakal. Hem şaka yapıyoruz hem takip ediyoruz.bende adanaliyim![]()
Ay benimde patates kızartma çıtır çıtır olmuyoBence kızartma yapmak en zoru. İçine yağ çekmeden çıtır çıtır hamur patates kızartmak marifet istiyor. Bir de etrafı yağlamadan
Ben beceremiyorum kızartma işini sıkıntı basıyor.
Evet bende bi alt telde pişiririm.Bende öyle yaparim keklerim efsane olur ama bi puf noktası orda tele değil bi alttaki tele koyarım kekleri içi dışı tam pisiyor o zaman
Yazsın merak ettim ben.Yazamaz kiii yazamaz kiii![]()
Ben kek sevmediğim için fazla yapmıyorum.Yumurtaya dokunamıyorum,dokunsam da defalarca elimi yıkıyorum falan,böyle saçma takıntılarım var.Eşim geçen anneme şikayet ediyor duKek yapmakta pişirmekte ustalık ister. Aynen keke pişirirken fırın ısıtmamak gerek içi pişmez. Hatta ben böyle 180 derecede önce altını sonra üstünü pişiririm. Biraz uzun sürüyor ama olsun.![]()
Ayy bişey daha öğrendimEvet cunkü ustü çabuk pişiyor ortada olunca içi kalıyor bi altta yavaş yavaş ve alttanda daha hızlı pişince kabarıyor ha bide 30 dk dolmadan asla kapagını acıp kontrol etmem
Oo sevilmezmi yaafellah köftesi severim şalgam suyu da severim.gerisi kalsınn![]()
![]()
Biraz daha boşanmalı şaka okursam kalp krizi geçiricem…. Kocam dişimi kırdı boşamadım. Boşar mıyım ben bu herifi sence??????Bunlara güldüğüne göre sen de boşandın de mi. Burda mutsuzluğun anlaşılmasın diye koca ve şaplak uyduruyosun.
Yağ çok kızgın olacak. Isınmamış yağa ne atarsanız içine çeker.Bence kızartma yapmak en zoru. İçine yağ çekmeden çıtır çıtır hamur patates kızartmak marifet istiyor. Bir de etrafı yağlamadan
Ben beceremiyorum kızartma işini sıkıntı basıyor.
Benim iştahım aksine kesildi.Karnim acikti
Doğru bak ben de açmam. Malzemeleri genellikle oda ısısında kullanırım, yumurtayı iyice cirparim. Genelde kabarır. Zaten sade kek yapmıyorum. Havuçlu tarçınlı, kakaolu, ıslak falan bunlar bir şekilde halloluyorEvet cunkü ustü çabuk pişiyor ortada olunca içi kalıyor bi altta yavaş yavaş ve alttanda daha hızlı pişince kabarıyor ha bide 30 dk dolmadan asla kapagını acıp kontrol etmem
Offf ki ne offffbende adanaliyim![]()
Dondurulmuş patates kullan.Ay benimde patates kızartma çıtır çıtır olmuyo
Kocam çok şikayetçi zaten olmuyo boşver yapma diyo![]()
Afiyet olsun. Hayır yani püf noktaları tek tek alıyoruz. Biraz daha detayAz önce yedim, son bir dilim kalmıştı![]()
İyi oturtamıyorsun demekki. İyice oturtursan yani pardon iyice oturursan büyür diye düşünüyorum???Benim popom küçük ya. O kadar evde oturuyorum az büyüsün diye, hala küçük![]()