- 10 Kasım 2020
- 8.191
- 67.038
- 498
Vıttırı vızzık fakültesi beybilibombom bölümüÜzmesene kızı. Sen su ve su ürünleri okusan söylemek ister miydin? Utandırma litfen!1!1!1!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vıttırı vızzık fakültesi beybilibombom bölümüÜzmesene kızı. Sen su ve su ürünleri okusan söylemek ister miydin? Utandırma litfen!1!1!1!
Allah ın bipoları.Sen önce git hastalığında uğraş bana burada laf yetiştireceğinegerçi bipolar olan birisi hayatta ne kadar başarılı olabilir kiiiiiiiii.En zor psikolojik rahatsızlıklardan birine yakalanmışsın ve gelip burda bana mı sataşıyorsun ? Üzüldüm adına.Gerçi şimdi sana bir çok şey yazardım da üzülüp duyguyu en uç noktada yaşayacağını bildiğimden sana bunu yapamıcam.İyi geceler bipo
Üzmesene kızı. Sen su ve su ürünleri okusan söylemek ister miydin? Utandırma litfen!1!1!1!
Kıskanırız tabii. Ben şahsen hiç doktor görmedim. Neye benzer bilmemTıp okuyor galiba. Kıskanmayalım diye söylemiyor yüce gönüllü mermad.
Harbiden pisliksin, yiyebilirim bani umurum degil, ama pisliksin yani bunu bilAllah ın bipoları.Sen önce git hastalığında uğraş bana burada laf yetiştireceğinegerçi bipolar olan birisi hayatta ne kadar başarılı olabilir kiiiiiiiii.En zor psikolojik rahatsızlıklardan birine yakalanmışsın ve gelip burda bana mı sataşıyorsun ? Üzüldüm adına.Gerçi şimdi sana bir çok şey yazardım da üzülüp duyguyu en uç noktada yaşayacağını bildiğimden sana bunu yapamıcam.İyi geceler bipo
Allah ın bipoları.Sen önce git hastalığında uğraş bana burada laf yetiştireceğinegerçi bipolar olan birisi hayatta ne kadar başarılı olabilir kiiiiiiiii.En zor psikolojik rahatsızlıklardan birine yakalanmışsın ve gelip burda bana mı sataşıyorsun ? Üzüldüm adına.Gerçi şimdi sana bir çok şey yazardım da üzülüp duyguyu en uç noktada yaşayacağını bildiğimden sana bunu yapamıcam.İyi geceler bipo
hiç mi hasta olmazsın?ilginçKıskanırız tabii. Ben şahsen hiç doktor görmedim. Neye benzer bilmem![]()
Olsa kazanabilecektin sanki… sjdjdjcahil ya gahahahahah hacettepe de öyle bir bölüm yok ki aghahaahaha
saatlerdir okuyorum başlığı. Şimdiye kadar en dehşete kapıldığım üye oldun şu sitede. İnsan bir şey söylerken biraz düşünür acaba ben bu söylediğim şeyle imtihan olur muyum diye. Mesela şu cümleyi yazarken Allah bir gün benim de başıma verir veya çoluğum çocuğum da yaşabilir böyle bir hastalık diye düşünür. Fiziksel görüntüden tut insanların hastalıklarına kadar nasıl bu kadar rahat bir şekilde aşağılabiliyorsun? Hani amerikan lise dizilerinde zorba çocuklar olur ya önüne geleni bilinçsizce zorbalar, aynı onlar gibisinAllah ın bipoları.Sen önce git hastalığında uğraş bana burada laf yetiştireceğinegerçi bipolar olan birisi hayatta ne kadar başarılı olabilir kiiiiiiiii.En zor psikolojik rahatsızlıklardan birine yakalanmışsın ve gelip burda bana mı sataşıyorsun ? Üzüldüm adına.Gerçi şimdi sana bir çok şey yazardım da üzülüp duyguyu en uç noktada yaşayacağını bildiğimden sana bunu yapamıcam.İyi geceler bipo