yemek yapamamak

Konu açda saldırmasınlar mümkün değil dün beni kötü anne ilan ettiler hiç tanımadığım insanlar sırf bilgi almak niyetiyle açtığım konuda düşün yani.

sadece bu akşam denediğim ve "olmayan" bir şeyi yazmıştım. halbuki dün de menemen yemiştik :kk77:

bilmem benim tarzım degil oyle sulu yemeker hatta kendimi esim yemese dahil her hafta balık ve kuzu yemeye calısrım saglıgım icin ozel yaparım geceden marineler mühürler fırında pisiririm esim der sen kendince cokkk bakıyosun kesin 120 yasında kadar yasarsın diye severim kendime iyi yemekler yedirmeyi

bide su var ben bekarkende oyle seyler yemezdim cok zenginlikle alakası yok goy goycular yazmaya basladı ama damak tadı
Tamam öyle deyin o zaman, kalkıp kuru fasulye yiyenleri de ıy mıy diye küçük görmeyin :KK66:

Canım bol salçalı tost çekti valla kalkıp yapayım sonra da Fransa’da Şatobiryan yemek için özel uçağıma atlar giderim :confused:
Ben çok cahilim. Hiç kahve çeşidi bilmiyorum. Nescafeden başka. Kendime abiye kuzu gibi espiresco makinesi alasım var.

Tamam öyle diyin kalkıp kuru fasulye yiyenleri de ıy mıy diye küçük görmeyin :KK66:
hayır kucuk görmekle alakası yok herkez bayhancı olmustuta deniz seki laf söylediginde bunlarda böyle muhalefet neden insan sulu yemek yemek zorundamı bence degil hele hele sofrada sogan bilmemn sögüs nedir yani 50 sene oncesi köyde yasanmıs seyler haa yiyen yer banane ama burda yazılmısca bende kendime göre cevap veririm

Ooo bu iyiymiş ya:)
Ama bizim veletler eteğimizden çekiştirirken pek havaya giremeyebiliriz :p

Hayatınızı yaşayın anacım çocuk olmadan, sonra sadece anne yemekleri besleyici büyütücü (kız çocukları için sihirli) saç uzatıcı tarifler deneniyor:KK70:

Bizim bir arkadaş bir kere bizi grupça evine davet etmişti size şarap soslu bilmem ne yapıcam diye, gittik. Şarabı içti ağzıyla attı yemeğin içine ben böyle bir şey görmedim, güya komiklik yapacak. :olamaz: Sonuç: Aç kaldık ve gidip dışarıda pizza yedik. Hala şarap soslu yemekleri görünce o arkadaş aklıma gelir istemeden içim bulanır, ayy.:bicak:

hayır kucuk görmekle alakası yok herkez bayhancı olmustuta deniz seki laf söylediginde bunlarda böyle muhalefet neden insan sulu yemek yemek zorundamı bence degil hele hele sofrada sogan bilmemn sögüs nedir yani 50 sene oncesi köyde yasanmıs seyler haa yiyen yer banane ama burda yazılmısca bende kendime göre cevap veririm

ama hiç güzel konuşmuyorsunuz. köyde yaşandıysa yaşandı nolmuş? başta güldüm çok ama şimdi ayıp bence. birazcık sakin. soğan kutsalımdır laf söyletmem ayrıca :halay:

Bizim bir arkadaş bir kere bizi grupça evine davet etmişti size şarap soslu bilmem ne yapıcam diye, gittik. Şarabı içti ağzıyla attı yemeğin içine ben böyle bir şey görmedim, güya komiklik yapacak. :olamaz: Sonuç: Aç kaldık ve gidip dışarıda pizza yedik. Hala şarap soslu yemekleri görünce o arkadaş aklıma gelir istemeden içim bulanır, ayy.:bicak:
Nasıll ağzından mı püskürttü :KK57:
Üstüne aynı gün başka yemek yiyebildiysez iyi valla :KK53:

S sassyassyy ben dalga geçmiyorum. Sizi kırdıysam affola..

yok sanırım yanlış anlaşılma oldu da,her gün bunu yemiyorum yahu soğan sarımsağa deliyim mesela. saçma triplerim yok bu sadece başarısız olan bir yemekti yani. sıkıntı yok iyi geceler :)

yok sanırım yanlış anlaşılma oldu da,her gün bunu yemiyorum yahu soğan sarımsağa deliyim mesela. saçma triplerim yok bu sadece başarısız olan bir yemekti yani. sıkıntı yok iyi geceler :)
İsterseniz hergün yeyin canınız sağolsun. Sizi kırmayayım da...

Back
X