• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yemek yapmaktan nefret ettim...

Gurme gibi adam.herseyi tadinda tuzunda olsun ister cok yemek secer sebze yemez.yani sorun benim yemek yapamamam falan degil.gunduzleri surekli musterileriyle en iyi restorantlarda yemek yiyince aksamda beklenti yuksek oluyor evde de oule olamiyor tabi bide 9aylik bebegim var ancak yetisiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

her türlü restoranda yemek yedik. hiçbiri evde yapılan kadar özenli ve temiz olamaz. o yüzden eşim her yemeğimi yer sağ olsun.

Bizim kayserinin erkekleri kadini yaptigi yemege gore degerlendirirler maalesef. Ve de evin en kucuk erkegi ise annesi gadasini alip gurbani olarak buyutmustur onu ;))) gecenin bi vakti cani manti ister su boregi ister niye cunku anne alistirmistir buna. Kayserinin erkeklerini degil annelerini duzeltmek lazim bence

Bizim kayserinin erkekleri kadini yaptigi yemege gore degerlendirirler maalesef. Ve de evin en kucuk erkegi ise annesi gadasini alip gurbani olarak buyutmustur onu ;))) gecenin bi vakti cani manti ister su boregi ister niye cunku anne alistirmistir buna. Kayserinin erkeklerini degil annelerini duzeltmek lazim bence

Cok dogru bi analiz bencede

efecim

Cok dogru bi analiz bencede

efecim

Benim annem de iki erkek kardeşimi bu şekilde yetiştiriyor be yersin oğlum ne yapayim oğlum. Surekli kızıyorum simdi alistiriyorsun ama yarin eşi sana cok kizar diye ama dinleyen kim. Uniye gidiyo kardesim hala çıkardıklarını yerine koymayi bilmez.

Arkadaslar 10yillik evliyim.esimle hala yemek konusunu cozemesik.neyi nasil sever anlayamiyorum.aksam olunca hergun ne pisirsem diye dusunmekten yoruldum.napsam bilemiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bazı arkadaşlar yemek yapma da gorsun falan yazmışlar ama bence bu bi kayseri erkeğini dışa itmek demektir. Ilımlı yol izleyip ona bu konuda zorlandığınızi sebepleriyle birlikte anlatin bence ve ona çözum onerisi sunmak yerine siz ondan bir oneri sunmasini isteyin.

Bazı arkadaşlar yemek yapma da gorsun falan yazmışlar ama bence bu bi kayseri erkeğini dışa itmek demektir. Ilımlı yol izleyip ona bu konuda zorlandığınızi sebepleriyle birlikte anlatin bence ve ona çözum onerisi sunmak yerine siz ondan bir oneri sunmasini isteyin.

Fikrinizi onemseyecegim tesekkurler...

efecim

Fikrinizi onemseyecegim tesekkurler...

efecim

Rica ederim. Siz fikir sunarsaniz bunu tam anlamiyla ozumsemezse uygulamaz ve yine sonuc alamazsiniz. Ama kendisi bir cozum onerisi sunar ve siz de bunu kabul ederseniz daha kolay halledebilirsiniz diye dusunuyorum. Rabbim yardimciniz olsun.

Back
X