Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
YEMEK YAPMAYA BIKTIM DİYEN HANIMLAR?Dondurucunuzda hazır neler var?
Aaa bak bi tane daha aklima geldi.Kiymayi soganla birlikte kavurup porsiyonluyorum,acil yemek zamaninda iki biber bi domates kavurup kiymayi ekliyorum.biraz sulu bi sos oluyor.Sonrada yarim kavanoz hazir kozlenmis patlicani robotta kiyip yogurtla katistiriyorum.tabaga alip,ustune de kiymayi dokuyorum.iste sana miss gibi yalanci alinazik
ben sigara böreğini falanda çok koyarım. Hatta birde sigara böreğini muska şeklinde sarıp koyarım. Annemle misafir gelince sıkıştıkca çıkarır çıkarır kullanırız :) derin dondurucu = kurtarıcı :) yeter ki kullanmasını bil yani :)
Bizim buzdolabımızda mutlaka pişmiş pişer pişmez kavanoza konmuş bir yemek bulunur zor zamanlar için Dondurucuda ise hazır bir şey yok sadece geceden suda bekletilmiş fasulye var, onun dışında klasik çiğ gıdalar.