• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yemek yapmayı bilmemek sucmu gunahmı anlamadım ben ?

immm benim kocamda mis gibi su boregi acar demek istemem ben sahsen...ben kadinim ben acayim o borehi yahu niye esit olalaimki ..ha acsin yiyelim tamam eyvalah ama kadina yakisiyo bence biyle seyler he salata yapar ben sofra kurarken bunlar guzel bir tik onde olmali kadin derken ayrintili yemek ten bahsetmistim bunlar kadina yakisan seyler

Valla ben bu sozlere bile katlanamıyorum ya :KK45: herkesin düşüncesi farkli tabi. olabilir

Valla ben bu sozlere bile katlanamıyorum ya :KK45: herkesin düşüncesi farkli tabi. olabilir
bende pek hoslanmam toplumca bak bak nasi hamarat denmesinden ..boyle oldukca beklentiler cok oluyor..ama ben genel anlamda bizim toplumumuzda durumun bu olduguni belirtmekk istedim istisnalar haric tabiki

Merhabalar ciddi guzel.giden bi iliskim var allah nasip ederse evlilikde olucak yalniz şöyle bi durum var yemek yapmayi bilmiyorum sevgilim durmafan bu konu uzerinde ustume geliyo baskı kuruyo bugun gene konusu acildi dedikleri sunlar
Senin yasitlarin hatta daha kucukler bile a dan z ye bilir sen gec ogrenmeye basladin tamam ailen el bebek gul bebek buyuttude hicmi ileride yuva kurcagini dusunememisler vs vs tepemin tası attı milletls kıyaslamasından eskiden okul dershane derken yemek yapma hazirlama derdim olmadi zaten dersden zamanim olmuyodu bunu oda bilir simdi birkac yemek ogrendim ogrenmeye calisiyorumda ama yemek muhabbettinde ustume gelmesi benim cok kalbimi kiriyo arkadaslar ablalarim haksızmıyım şu durumda ?
Oo o nedir ys
Neden kadın yapmak zorunda ki yemeği
Ben çeyize iki mutfak önlüğü aldım valla birini ona seçtirdim dedim senin önlüğün sen seç
Şimdiden hazırlıyorum ev işi mutfak paylaşımlı olacak diye konuşurken
İnşallah sonradan üstüme kalmaz hepsi bencr bölüşülmeli herkes yorgun geliyor işten sonuçta

bir gün tuzlu yaparsın diğer gün altını yakarsın ama sonunda öğrenirsin. hııı ama karsındaki yemek yapamamayı suç sayıyorsa onunla biraz işin var derim.

Sofrada israfi bende sevmem bi kuzenim var her aksam corba pilav yada makarna ana yemegi salata vs ve ustune tatli cayin yaninda da mutlaka pasta kurabiye yapmistir birde..hergun boyle.ben hergun yapamam hepsini tam.. ogle yemegini hazirlamistim esim onlari aksam yeriz ben tost yapayim aksama birdaha yemek yapma yorma kendini dedi.iyi olur dedim.

Oo o nedir ys
Neden kadın yapmak zorunda ki yemeği
Ben çeyize iki mutfak önlüğü aldım valla birini ona seçtirdim dedim senin önlüğün sen seç
Şimdiden hazırlıyorum ev işi mutfak paylaşımlı olacak diye konuşurken
İnşallah sonradan üstüme kalmaz hepsi bencr bölüşülmeli herkes yorgun geliyor işten sonuçta

Biz de bölüstük ama biraz ters oldu :) ben iyi temizlik yapamam nisanlim müthiş temizler acayip güzel yemek yapar börek dahil :D is yaptığının bilinmesinden de rahatsiz kalmaz. Mis gibi.. :)
Evrak, banka isleriyle ugrasmayi falan hic mi hic sevmez :) bende o isleri cok rahat hallederim ve severim yapmasini :))
evlenince de güzel olur böyle insallah :D

Burada kendi yemek yapsın, asci tutsun, boşver sen yapmacilarin hepsi evde kendileri yemek yapıyor sofrası kendileri topluyor mutfağın işini de kendileri görüyorlar. Canım ben sana hak veriyorum ben de senelerce okuduktan meslek sahibi olduktan sonra is yemek yapmaya geldiğinde tıkandım. Ama sadece yemek değil ütü temizlik evi çekip çevirme vs. Bunları anamizin karnında ogrenmiyoruz zaman ve deneyim gerekiyor. Nisanlina bu güveni ver merak etme üstesinden beraber geliriz senin de desteğine ihtiyacım var birlikte hallederiz mesajı ver.

Biz de bölüstük ama biraz ters oldu :) ben iyi temizlik yapamam nisanlim müthiş temizler acayip güzel yemek yapar börek dahil :KK70: is yaptığının bilinmesinden de rahatsiz kalmaz. Mis gibi.. :)
Evrak, banka isleriyle ugrasmayi falan hic mi hic sevmez :) bende o isleri cok rahat hallederim ve severim yapmasini :))
evlenince de güzel olur böyle insallah :KK70:
inşallah :KK68:
ben temizliği de benimkine yamayacağım gibi ama daha belli olmaz tabi :KK70: haksız mıyız ama haklıyız yani :ıslık:

Back
X