Yemek yapmayı bilmiyorum

yemek programlarını seyret, heves gelir, ay ayrıca herşeyin bi bıçağı bi rendesi bi robotu var artık, salatalık soyma bıcağıyla denesen kolayca soyardın
bence arkadaşların dediği gibi hem sevmeli hemde bu konuda kendine güvenmelisin, çevrendekilerin seninle dalga geçmesi motivasyonunu ve bu konuda kendine güvenini kırmış bence, iyice inanmışsın sanki ben yapamam diye
basit çorbalar, basit salatalar, basit soğanı pembeleşinceye kadar kavurup, küp doğranmış domatesleri ekliyoruz ve... tarzında yemeklerden başla

sanırım calsıyorsunuz yemek yapmayı ogrenmeye fırsatınız olmuyor .unv ogrencısı olsanız zaten yemek yapmayı ıster ıstemez ogrenıyorsunuz ,aıleden ayrı yasayınca ıs basa duser mısalı .yemek yapmayı ogrenmek dıye bırsey yoktur .yemek yapmaya heves dıye bırsey vardır .ben 22 yasındayım ama cok ıyı yemek yaptıgımı soylerler :) ustelık bana ne annem ogrettı ne de ben annemı ızleyerek ogrendım .annem aksıne benım mutfakta olmamdan hep huzursuzdu .sevmezdı mutfakta ıkı kısıyle ıs yapmayı rahatsız olurdu sınırlenır bagırır kovardı benı ben gızlı gızlı yapardım hep merak ederdım ozenırdım cunku .hergun nette yemek tarıflerıne bakardım .sonra o tarfılerı uygulamaya gecırırdım.elınde tarıf oduktan sonra yemek yapmanın neyı zor artık vıdeolu bıle tarfıler bulunuyor nette.unv yıllarımda da tatlılara merak sardım degısık degısık tatlıların tarıflerını netten bulup yapardım .valla ılk denemelerım bıle tutardı sanırım elımın tadı varbugun sorsan bana dolma yapmayı bılıyormusun desen evet bılıyorum derım ,tarıfını ıstesen veremem ama cunku netten bakıp yapıyorum hep .sonra da not alıyorm .sen de nette tarfıler deneyebılırsın cnm .net olduktan sonra yemek yapmak mesele degıl .

Çok eskilerde belki yemek yapamamak sıkıntı oluşturuyordu ve zordu.Ama şimdi gözümüzün gördüğü her yerde yemek tarifi ve yapılışı var. Ayrıca çokta dert olmuyor yemek yapamayan bayanlar.Belli bir süre idare ediliyor.

İzleyeceksiniz, deneyeceksiniz başka yolu yok. Pratikle çok iyi yemekler ortaya çıkacaktır.

Artık her türlü yemeğin hazırı, donmuşu, konservesi var.

Herşey artık çok pratik ve kolay...

Herşeyin başı soğanı salçayla yağda kavurmak
Aslında cok basit. birçok yemek birbirine benziyor,bir defter tut kendine kolay pratik tarifleri yaz :80:

sıkıntı yapma herkes mutsem yemekler yapıcak dort dortluk sofralar hazırlayacak degıl bu bırzada yetenek ısı ama ılerde esın ve cocukların ıın kendını ıdare ettırecek seyler öğrenmen lazım zatan temeli aynı yağ sogan salça gibi şeyler ama ızle gözlemle deneme yanılma yoluyla ogrenceksın yapamıyorum dıyıp bırakma bak uzman tv de yemeklerı yapılışını görüntülü gösterıyorlar ben bıle bazı yemeklerı ordan ızlıyorum ogrenıyorum sanada tavsıye ederim.

ben ilk evlendiğimde tuzlu feci salçalı yemekler yapardım resmen salça yemeği olurdu yiyemezdik bile hiç beceremezdim
ama yaptıkça öğreniyorsun içine sevgi de katarsan daha güzel olur yapa yapa öğreniceksin

28 yaşında evlendim ve doğru dürüst yemek yapmayı bilmezdim çalıştığımdan annemden de fazla birşey öğrenemedim ama mutfak ve yemek olaylarına biraz düşkün olduğumdan çok çabuk öğrendim ve boynuz kulağı geçti bile :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…