yemek yapmayı öğrenmek istemek..

bende cok yiyorum o sokelladan az yeseyem iyi olacak artik...

ya benim çevremdeki herkesde de çıkıyor.. azıcık çekirdek böyle abur cubur yediklerinde ama benim yüzümde değil boynmda veya sırtımda çıkıyor ne garip

yok bea evde yok simdi ayri ayri nie oturalimmm

anladım canım yani yeni evlisiniz ayrı ayrı olmazdı
evlilik nasıl peki güzel mi? bende çok heves ediyorum çevremde evlileri görünce..

Oşbuldumm kuzu sizde oşgeldiniz bu arada
evet ona bakım buna bakım derken zamanda gecıyo bı bakıyorum saate ohoo ne kaa cok olmus dıyıp gerı donuyom pc e
zaten gunduz yıyemıyorum dıy gece butun yıyeceklere saldırıyorm
neysekı kılomda bı artıss yok neysekıııııı
benimde kocam olursa nete gırmem dıye dusunuyorum napım nette kocamın yanında otururum

ne sanslısıınn yuzunde cıkmıyoorr tabı dıger yerlerde cıkması da kotu
heves edıyorsun edıyorumda bakalım evlencegımız ınsan nası olcak cnmm az once bı konu okudum evlılıkten bıraz daha sogudum acıkcası sen onca zaman ılıskı yasa sonra da evlenınce degıssın adam bambaska bırı olsun yazık yazıkk en ıyısı bekarlıkkkk

hamiş smileyi de pek bi yakışmış oraya..

evet kötü ya sırtımda iz kalcak diye korkuyorum..
o konuları okumamaya çalışıyorum.. bende bütün güvenimi kaybediyorum..
ama her erkek aynı değildir ya hayırlı biri gönlümüze göre biri çıkar inşallah..

tabıkı butun erkeklerı ele almamak lazım zaten epsı farklıı bı karaktere sahıp
ama ınss bızım ıcın en hayırlıı ınsan gelır bulur bızıı
evlı,mutlu,bebıslııı oluruz bızde ınsss

ayy inşallah ya amin amin..
şu ana kadar erkek arkadaşımla gayet iyiyiz bakalım inş. bundan sonrada sorun olmaz..

ayy inşallah ya amin amin..
şu ana kadar erkek arkadaşımla gayet iyiyiz bakalım inş. bundan sonrada sorun olmaz..

senın ılıskınde vardı dımı canım ınss mutlu mesut sorunsuz bır sekılde devam eder ılıskınız
bana da falcım 2 ay ıcınde evleneceğın ınsanla tanıscan ılıskıye baslıycan dedı ama 2 ay doldu hatta 2,5 ay oldu hala yok ortada bırseyy :97:

canm dogrusu fala inanmıyorum ya ben.. ilişkim yok ama var olma yolunda
geldim geldim bende
nabersiniz

evlilik konuları konuşulmuş bakıyorum da hayırdır

hoşgeldn canm
evet az cok giriyoruz artk o konulara da
gel sende katıl..

canm dogrusu fala inanmıyorum ya ben.. ilişkim yok ama var olma yolunda

hoşgeldn canm
evet az cok giriyoruz artk o konulara da
gel sende katıl..
ben çok inanırım cnmm hatta falcı olabilsem keske ama onlar secılmıs ınsan ne yazıkkı bı takım varlıklar gelıyor ya malum :))
hoşbuldum bende iyiyim :)
evet biraz sapmışsınız konu dışına ama neyse hayırlı galiba hayırlı

hayırlıdırr yanı cnm benım acımdan daha hayır yok ama suleyha acısından var bakk

canlarım ben kacıyorumm daha sonra gene gelebılırım belkııı ıyı geceler hayıırlı sahurlar diliyorumm

iyi geceler canım hayırlı sahurlar görüşmek üzere kendine iyi bak

evlenmiycem galiba
hayırlısı ya hiç belli olmaz şuan için düşünmüyorum ama zamanın ne göstereceğini bilemem
hiç belli olmaz canm bakarsın hepimzden önce sen gidersin..

yok canım ya seçilmiş olduklarına inanmıyorum grçekten.. insanların hislerine göre yorum yapıyorlar bence
ya benimkisi tam belli değil ama şimdilik güzel
ayrıca iyi geceler canm hayırlı sahurlar

hiç sanmıyorum ya neyse artık kısmett :90: gaydırıgubbak nerde yani elif demek istedim pardon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…