yemek yapmayı öğrenmek istemek..

ayyy ben diyetteyim aynı zamanda bideee :60:
hem diyet yapıyom hem yemek ama :12:
yemiyom tutuyom kendimi :82:

esra nerden biliyo kız,tanışıyo musunuz siz bakiiimm :1:
sabaha da olur,zaten biz de çıkarız birazdan hazırlıklar için :55:
iwitttt taniskligimiz var artikinnnn:9:
vayyyy annen biliyor ve birşey demiyor babana benim annem olsa beni şimdi :57::57: :1:
şaka şaka iş ciddi olunca birşey demiyorlar :34:
Allah devamını getirmeyi nasip etsin :nazar:

tweety kankam benim tanışıklığımız eskilere dayanır :1: :62::62:
ewet taaaa millattan onceleree falannn:60::60:
herkes öğrenmiş zaten canım.. ne güzel:69:
ahh ah bende bigün son sınıfa gelcem mi acaba..sevdiceğimle:69:

evet burası baya gaza getiriyor insanı..
bakalım neler neler yapcaz paylaşcaz burda:1:

Allah senin kız hiç yapmadın mı bişeyi yok canım suyuu kaynatıp birz tuz ekleyip salıvercen makarnaları..:1:
onlar pişerken üzerine kaşar rendele salçalı sos dök işte sana harika bi makarna..:1::56:
eewet yaaa gelioz gaza pogcalar nasil olcek aceppp:97:
yok canım yaa ben öylesine söylemiştim keşke olsaaaaa :60::60:
tamam anlatalım :1:
beğenilmek süper bişey yaptıkça yapasın geliyor :1:
hee keskee acliktan olurdunuzzzz benim gibi gelin olsa dogru duzgun yimek yapamiommm:58:
bende çıkıyorum zaten gidip hazırlamam lazım artık :64:
görüşürüz Allah rahatlık versin hayırlı sahurlar :16::16:
iyi geceler HAYIRLI SAHURLAR ALLAH RAHATLIK VERSINNNN:3:
ayy sende de mi var sevdiiceeeekkkk :69:
kız yarın anlatak azıcık :69:
yaşımızı bile bilmiyoruz halen birbirimizin :37:

amiiiiiiiiiiinnnnnnnnn yaaaa:nazar:
bi ömür:nazar::nazar::nazar:

hmmm:8:
görüyon mu bak kankaları buluşturdu topak :1:

bu sefer kaçtım bayanlarrrr :3:
görüşürüüüüzzzzzzzzzzzzz :71::71::71:
iyi geceler HAYIRLI SAHURLAR ALLAH RAHATLIK VERSINNNN:3:

bende çıkıyorum kızlarrr hepinize kolay gelsin hayırlı sahurlar Allah'a emanet olun :16::16:
twettym bekliyorum resimleri :34::34:
TAMAMDIRRR MERAK ETMEEEE:33:

acep dolma biber oymak yeterli mi ki :60:
onu biliyomda:60:
bende başladım işte,hem bakıyorum hem yapıyorum :1:
pek azimliyim bu sefer :10:
yıllardır yapıyomuş kadında bikere bile incelememişim ki :82:
anca yemişim :60:

canım valla ben oyma ve içini hazırlama konusunda gayet başarılıyım:9: ama ne yazıkki dolmalar hep patlıyo dağılıyolar :(( napcaz bilmiyorum neyse allahtan eşim öyle onu yap bunu yap demez önüne ne konsa yer garibim:1:

tünaaayyyyyyyyyddddınlaaaaaaaaaarrrrr :71:
iyi pazarlaaaarrrrr:71:

bugün akşama tek başına yapabildiğim tek yemek olan(yani buraya girmeden önce) taze fasulye vaaarrr :56:
yanına da tarhana çorbaaa:56:
bide salata yaptık mıydı tamamdır bu iş :56:

eee sizlerden neler var neler yok :24:
durun bi dün gece kaynatmış mısınız okuyayım :10:

bende çıkıyorum kızlarrr hepinize kolay gelsin hayırlı sahurlar Allah'a emanet olun :16::16:
twettym bekliyorum resimleri :34::34:

haal resim bekliyoruz kız tweetyyy:10::10:
gözlerimiz yollarda kaldı vallaha :1::1:

kız bi var bi yok gibi arasında bişey işte..:1:
yarın ayrıntılı konuşuruz canm bende kaçtım..:79::79:

bi var bi yok nasıl oluyo kız :26:

canım valla ben oyma ve içini hazırlama konusunda gayet başarılıyım:9: ama ne yazıkki dolmalar hep patlıyo dağılıyolar :(( napcaz bilmiyorum neyse allahtan eşim öyle onu yap bunu yap demez önüne ne konsa yer garibim:1:

dolmayı ağzına kadar doldurmamak gerekiyor,annem yarıya kadar felan dolduruyor benim
valla eş konusunda şanslısın canım,bakalım biz napiiiceeeezzzz:69:

selammmm geldimmmmmm:10::10::10::10:
buda benden pogcalar...
bakalimmm begenecekmisiniz...:56::56::56::56:
$DSC00375.webp

Oşş geldinnn:61:
ımmm çok güzel görünüyorlar ellerine sağlıkk oruçlu olduğuma bayağı cezbettiler beniii
İçlerinde ne var öyle söylermisin cnmm?

hosbulduk tesekkur ederim canim...
sekilleri biraz tam yuvarlak olmadi ama olsun,iclerini bos yaptim birsey yok ama bende farkettim resme bakinca iclerinde bisey varmis gibi duruyo:1::56::56::56::56:

hosbulduk tesekkur ederim canim...
sekilleri biraz tam yuvarlak olmadi ama olsun,iclerini bos yaptim birsey yok ama bende farkettim resme bakinca iclerinde bisey varmis gibi duruyo:1::56::56::56::56:

aaaa bana içinde peynir,kaşar falan var gibi geldi :1::1:
Mesela içine domates vs. koysan çok güzel olur tabi sıcak sıcak yiceksin onu da domatesin suları oluyor ya malum :1:

Mesela içine domates vs. koysan çok güzel olur tabi sıcak sıcak yiceksin onu da domatesin suları oluyor ya malum :1:

olabilir aslinda sadece denem amacli yaptigim icin bide sadde seviyorum boyle tercih ettim ama mesela icini acip domates penir koyup sandivic gibide yapilabilir bana gore:56::56::56::56:

olabilir aslinda sadece denem amacli yaptigim icin bide sadde seviyorum boyle tercih ettim ama mesela icini acip domates penir koyup sandivic gibide yapilabilir bana gore:56::56::56::56:

Öyle de aklıma gelmişti evet sade de güzel oluyor ama ben domatesten yanayım :1: Hem sade yiyemiyorsan koy içine domatesi,koy içine salatayı peyniri öyle ye :1::1::1:
Neyseki iftara çok az kaldıııııı.....

Öyle de aklıma gelmişti evet sade de güzel oluyor ama ben domatesten yanayım :1: Hem sade yiyemiyorsan koy içine domatesi,koy içine salatayı peyniri öyle ye :1::1::1:
Neyseki iftara çok az kaldıııııı.....

:56:boylesi iyi dedigin gibi koy domatesi koy salatayi peyniri nam nam nammmm yeeee:56::56::56::56:

Kızlar ben bugün tavuklu makarna diyebilceğimiz türden bir şey yaptım, bakmayın basit olduğuna gerçekten çok lezzetli oluyor.

Tavuk göğsünü minik minik doğrayıp az yağda soteledim, içine de birazcık sarımsak doğradım süper bir lezzet veriyor çünkü. Pişmesine yakın salça koydum içine biraz, tavuklar piştikten sonra ( bu arada makarnayı da pişirdim ) makarnayı tavukların olduğu tavaya aldım karıştırdım hepsini.

Sunarken de yanında bi kaç kaşık yoğurt, üstüne de maydanoz. ( bunlar da muhteşem tat katıyor özellikle yoğurt )

Lezzetli oluyor, hem yavan makarna gibi de değil baya doyurucu. :) Taksimde bir kafede yapıyorlardı bu makarnayı erkek arkadaşımla yemiştik bir keresinde bana bunu yapmayı öğren çok güzel demişti, ben de yaptım oldu. :D

Yalnız fotoğraf yok maalesef unutmuşum :( Bir dahaki sefere artık. :) Bir de dikkatimi çekti bu topikteki çoğu kişi erkek arkadaşının etkisiyle yemek olayına girişmiş. :1: Alemiz valla. :66:

Back
X