aynı şeyler değil ki. yemek konusunda çocukluktan gelen bir hassasiyetim var. bunu normal yada doğal bulmuyorum. oğumu bu kadar hassas yetiştirmiyorum. ayrıca kayınvalidem bizle yaşıyor zaten. oğluma da iyi bakıyor . yemeğini yemekle yada yememekle oğluma bakması arasında bir bağlantı yok bence.
kayınvalidem karışmaz birde o açılardan sıkıntı olmaz. ben bütçe kısmını düşünüyorum daha çok...
Ee cocugun neler yiyor gun icinde?bu da benim işte. herkesin farklı ve tuhaf huyları olabilir. herkes kendini çok temiz zanneder ama aynı şekilde herkesin temizlik anlayışı ve hassasiyeti çok farklıdır. esas sorum başlıkta yazıyor zaten. yani o kadar titizsen şuydu buydu laflarını kusura bakmayın ama gereksiz görüyorum.
evet yemek yapılabilir yapılamaz şeyler değil. hem çalışıp hem bunların hepsini yapan bir sürü kişi var. ama yine herkesin bünyesi iş yoğunluğu da farklı. hem zihnim hem bedenim yoruluyor bünyem kaldırmıyor. eve gelince oğlumun bıcır bıcır konuşmalarına bile zor tahammül ediyorum çünkü beynim o derecede yorgun oluyor. kendi şartlarım ve bütçem dahilinde çare arıyorum.
üstte sorulmuş eşim var. temizlik konusunda ufak bir kriz atlattıktan sonra daha fazla yardımcı olmaya başladı. önceden beri çocuk konusunda yardımcı oluyor zaten. çoğu zaman yemek de hazırlar ama sandviç şeklinde yada menemen. ben evde sıcak , sulu yemekler istiyorum. hem sağlıklı hem doyurucu..
+1Peki eşiniz nerede bu hayatta
Yani yemeği mesela hep ben diye anlatıyorsunuz o evde yemiyor mu
Kv ve çocuk ne yerse siz de yersiniz yani üç yaşındaki çocuk zaten yetişkin yemeği yer çorba ana yemek karbonhidrat vs alması lazım bebek değil ki o bir çorba bir meyve püresi ile günü geçsin
Çamaşır bulaşık kaldı yani ne olur ki en önemlisi beslenme
Çamaşırların bir kısmı çamaşırlıkta şu an bazıları da iki gündür koltuk üstünde bulaşıklar tezgahta birazdan 10 dakikada makinaya tıkacağım oldu bitti
Mesela haftaiçi çamaşır yıkamayın bir hafta giyecek giysiniz olsun o zamandan tasarruf edin
Her şeyi ütülemeyin mesela sağlıklı beslenme ütülü gezmekten önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?