Hala soruyor . Yaz ayı olduğundan gezmelelre gittik geç döndük genelde 8,30-9 yatar dışarda aydedeyi görünce anne emicezmi simdi ay dede var bak diyor

ben tabi biraktikya biz memeyi bebeğim. ya ben büyümedim küçüğüm emicem diyor

Konu sahibi
Isis19
şöyle diyebilirsiniz. İlk önce günde kaç kere emiyor not edin müdahale etmeden. Sonra öğünleri 3-4 gun arayla azaltın en son öğlen uyurken emdiği kalsın ondada az emicez kısa emicez diyin zaten zmaanla eksiltince onlarda sizi zorlamıyor. Ben gece krizleriniyle baş edemem diye gündüz emmesini keserek başladım gündüz unuttururum beni dinler gece uyku sersemi ağlar uykusu açılır diye tercih etmedim. Artık gündüz emmeyecegiz aydede gelince emicez dedim. Gündüz emmeden uyumaya başlayınca gece de uyanma azalıp kendi kendine de uyuyabildigini keşfediyor böylece emme uyanınca emerek uyuyabilirim kodu siliniyor kendi kendine de uyuyabilirim yukleniyor . . Yani not edin kisitlamayin unutturun. Şuanda İstediğinde verin verdiğinizi eksilterek gidin. Tabi uyku saati benim hep aynı saatlerde olduğu için istikrar çok önemli. Hiç bir bebek tamma bitti demiyor ağlıyor ısrar ediyor şansını deniyor ama yok şu anda süt aydede gelince oluyor diyince yada uyurken emicen diyince zamanını biliyor ve bekliyor.