Yemek yemeden acken uyuyamiyorum diyenler varmi aranizdaaa:)))

benim eşimde açken uyuyamaz.yatmadan yer gece hastalanır midesi ekşir.kalkar maden suyu içer.ben diyorum kendini alıştır yatmadan önce yeme diye ama dinlemez.işte uğraşır durur.eşimde reflü

gecmis olsun cnm...bende suan reflü yok ama olma yolunda ilerliyorum galiba...artik dikkat edicem...reflü cok zor bir hastalikmis

Sorma benim de 1,5 aylık bebişim var,7/24 bişeyler tıkınmazsam rahat edemiyorum.Bulduğum her fırsatta mutfakta dolapları karıştırıyorum.Kilo vermem gerekirken böyle giderse şişmeye devam edeceğim.Kendimi dizginleyemiyorum da.

emziirme döneminde kilo verilir diyorlar ama istahda acilir die eklemiyolar dimi:)))) ben iki hamileligimdede 30 ar kilo aldim...ama suan iki dogumdan bana kalan 2 yada 3 kilo fln...

allah acimis bana cünkü diyet yapamiyorum ben..saglikli seyler olamasina dikkat ediyorum ama istahim oldugu icin SIK acikan biriyim..

Kesinlikle,üstelik tatlı sevmeyen ben deli gibi tatlı arıyorum ya.
Maşallah kilo falan kalmamış,diyetsiz şanslıymışsın valla.
Benim 9-10 kilo fazlam var,inşallah ek gıdaya geçince rejim yapacağım artık.

ek gidaya gecince zayiflarmisin bilmem ama bebisin ayaklanmaya baslasin hele bi pesinden kosturrr:) o dönemde dikkat edersen beslenmene kesin verirsin...seni ve bebisini öpüyorum

Makarna, pilav, bazen kek poğaça kısır ne bulursam yemeden asla yatamam sabahlara kadar :)

ek gidaya gecince zayiflarmisin bilmem ama bebisin ayaklanmaya baslasin hele bi pesinden kosturrr:) o dönemde dikkat edersen beslenmene kesin verirsin...seni ve bebisini öpüyorum

inşallah ya benim bünye kolay alıp zor verenlerden maalesef,

165-62 sorun yok mu?
Bariz balık etlisin
Akşam yemek yememeye alışmalısın bişilerle oyalan özellikle kitap oku

sorun varmi...??? dur beni diyet moduna sokma simdi:))))) ben daha fazla kilo verirsem yüzüm cöküyo sorunum o benim

Ben kilo vermek istiyosun diye anladım..
sorun değil tabiki sen mutluysan ama 165 ya boyun 55 çok yakışır gibi o bakımdan gaza getiriyorum işte 36-38 beden elbiseler çok şık olur bikeremm

Ben kilo vermek istiyosun diye anladım..
sorun değil tabiki sen mutluysan ama 165 ya boyun 55 çok yakışır gibi o bakımdan gaza getiriyorum işte 36-38 beden elbiseler çok şık olur bikeremm

günaydin canim...cok haklisin keske 55 olsam ama dedigim gibi yüzümden hemen belli oluyo 60 kilo altina inince..ben genc kizkende cok zayif degildim,hamileliklerde 85 kilolara cikinca su

an oldugum kilo bile iyi gibi görünüyo gözüme:))) yaza dogru bir kac kilo vermeyi planliyorum umarim basaririm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…