Bebek Beslenmesi yemek yemeyen kiz cocugu olan varmii!

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

esma4848

59 hedefim 54 kilo olmak ✌
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2015
127
69
Benim 6 yasinda dunya guzeli kizim var ama tek sorunum yemek yememesi ne yaparsam yapem 2 kasik aliyo doydum diyo hic bisi yediremiyom zorlada yedirmiyorum isterse yesin diyorum ama benim kiz 1 gun ac kalsa kalcak durumda ve 15 kilo hala bana yardm edn varmi ki sizinde byle sorunlu cimcime kiziniz tvsiye edersiniz sevinirim.

Beni 11yaşıma kadar annem zorla yediriyordu :) sağolsun. Büyüyünce yemeye başladım ben de ortaokulda falan açıldı iştahım. Baya yiyorum o gün bu gündür. Dert etmeyin. Vitamin, pekmez falan verin onlar acıktırıyor kilo yapıyor .

Beni 11yaşıma kadar annem zorla yediriyordu :) sağolsun. Büyüyünce yemeye başladım ben de ortaokulda falan açıldı iştahım. Baya yiyorum o gün bu gündür. Dert etmeyin. Vitamin, pekmez falan verin onlar acıktırıyor kilo yapıyor .[/QUOT tesekkur ederim ama iste annelik duygusu simdi ne gida alirsa ilerdede hastalik gormez diye dusunuyom ben eger guzel beslenmezse kucukken buyunce elbet yer dersem bu sefer tum hastaliklari bulma riski cogaliyor cunku hastaliklarin altinda cogu kez yatan cocukken saglikli beslenmekten geciyo neden saglikli beslenin diye millet cabaliyo dersin :KK66: bide boyle dusun ben oyle dusunuyom onun yiyecegi sekilde saglikli bir sekilde nasil yedirebilirim ki onu cabaliyorum

Bir inatçı cimcime de bende var.Benim kızım 2 yaşında.Yeme konusunda çok sorunlu.Sulu yemek yemiyor.Köfte patates kızartıp eline verince yiyor.Yoğurt ayran vs.seviyo.Ama sevdiği bişey de olsa gene cabuk doyuyo.Dr.aç birakın acıkır sonra yer diyo_Onu da denedik ama değişen birşey yok.Arkadaşlar çevremde herkes bi dönem o sonra geçiyo diyolar.3 yasında daha herşeyi düzene giriyo diyorlar.Sabırla bekliyorum.Canları sağolsun inşallah alışırlar elbet.

Anliyorum :) ama benimki kucukken yerdi buyudukte secmeye basladi valla ya Kofteyi benimkide cok guzel yer :) ama az yiyo 2 kasik dan fazlasini doydum diyo iste biraz daha yese gene biswy demem seneye okula gitcek nasil etcez bilmiyom yaa

X