Yemek yemeyi cok seviyorum..

Ben sevmiyorum. Bugün bütün gün yemek yemeyi unuttuğum için başım ağrıyor. Şu iştahlarınızdan azcık bana versenize 😂

Konu sahibi size gelince; boğazı tutacaksın, hareket edeceksin, kilolar gidecek. Normal şartlarda yallah diyetisyene derdim ama şu an diyemiyorum. Hamur işinden uzak dur.

Şu girdiyi beğenmeyen var yaa, niye beğenmediler acaba? Yemek yemeyi sevmiyorum diye mi? 😂😂😂

Aslında stres acıkmayı arttirir. Çok yemenin sebebi açlık değil ağız alışkanlığıdır. Sigara gibi. Bir de normal olan günde 5-6 öğün yemekmiş çoğumuz 2 öğün yiyoruz ara öğünleride gecistiriyoruz.Bence yemekten kismak yerine porsiyonlarını küçült içerik değiştir. Mesela protein icerikli gıdalar insanı tok tutar karbonhidratlar ise tokluk hissettirmez(hepsi değil beyaz ekmek,prinç vs..).Şeker ve tatlıya düşkünsen aç hissetmen normal. Mesela kahvaltıda 2 yumurta,beyaz peynir,domates,zeytin ye,yesil cay iç. Ama reçel,hamur isi yeme. Ekmekte yiyeceksen beyaz ekmek yerine esmer ekmek tercih et 2 dilim yiyorsan 1 dilim ye. Tatli yerine şekersiz olan fistik ezmesini elma dilimlerine sür. Çilek yulaf yoğurt muz gibi seyleri karistirip ara öğün yap. Portakal tüketmemeye çalış. Hele portakal suyunu asla içme direk şeker icmis oluyorsun. Marketlerden zero yazisina aldanıp kola,meyve suyu gibi seyler alma.Ana öğünlerin mutlaka protein ağırlıklı olsun. Mesela ben öğlenleri tahilli ekmekle ton balikli domatesli peynirli sandivic hazırlarım. Veya salatalık içine lor peyniri ve çörek otu koyar yerim. Bir de kalori sayacı indir telefonuna.
Son olarakta her.... Gibi markalarin shakelerini alıp icme. 10 gram protein diyorlar ama 20 gram şeker oluyor icinde. Onun yerine adam gibi yemek ye. Bunlar tamame pazarlama amaçlı yapılan saadet zinciridir.

Konu sahibi evinize paketli ürün almamaya calısın. Hatta direkt almayın katı bir sekilde =) Bende tatlıyı cok severim. Günlerdir canım ıslak kek cekiyor. Hergün o kare gözümün önünde ama bilerek yapmıyorum, sonucta zararlı değil mi 🙈 hareket ederseniz ve protein agırlıklı beslenirseniz hamur işini canınız cok cekmez.

Yaşın kaç evde spor çok rahat yaparsın bir sürü video var yemek konusunda çok katı davranıp aniden kesmek gerekir diye düşünüyorum şekeri kes ekmeği günde iki dilim ye bol su iç illaki verirsin.Siki bir diyet programı uygularsan daha çabuk verirsin ben zamanında Karatay diyeti yapmıştım tek kilo verdiğim diyet oldu belki seninde insülin direncin vardır onu kirmalisin sonra yağlar kolay gidiyor

Kilonuz epey fazla, sadece basenli degilsinizdir eminim.
Bir sure yemeyin, sonra da az az yersiniz. Daha yasiniz genc

Back
X