Yemek yemiyo degilim,yiyorum ama kilo alamiyorum..!!

romeom

Mutlu günler yakın
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2011
794
224
333
1.68 boyum var ve 55 kiloyum boyle yazinca kilom gayet normal gibi duruyo ama gelin gorun ki hic oyle degil.benim boyumda benimle ayni kiloda olup ne guzel fizigi olanlar var.ama ben kiloma ragmen cok zayif gozukuyorum.kemiklerim mi agir anlamiyorum ki.baldirlarim etli butlu ama kalca yok iste. Oturunca falan cok cirkin duruyo kalca yok baldir masallah d kalcalarim daracik.bir obezle esdeger yemek yiyorumdur herhalde.5 ogun falan yemiyorum ama bir oturdugumda yemedigim kalmiyo.bir ogunde bazen 1 ekmegi komple bitiriyorum bazen de azicik kaliyo.geceleri yiyip yatiyorum ama ise yaramiyo.cici bebe denedim hic yaramadi bende kilo falan alamadim.bir ara cok zorladim kendimi 56.5 a kadar ciktim ama bu sefer zar zayif vucudumda gobek cikti hamile gibi oldum(( aldigim kilolarin vucuduma dagilmasini istiyorum ama olmuyo.tabi sonraki gun yeniden eski kiloma dondum.ben ne yapabilirim lutfen bir fikir verin.giydigimi hic kendime yakistirmiyorum emanet gibi duruyo ustumde.en ufacik bir fikri olan bile yazsin lutfen..biraz uzun oldu hakkinizi helal edin:))

Son düzenleme:

bu yaşlarda böyle olurüzülme ilerleyen yıllarda takmazsın kafana

Çok yemek yiyor olabilirsin düzenli beslenmiyorsan pek de ise yaramaz. 5 öğün yemek yiyorum ara öğünlerde kek sütlü tatlı falan yiyorum. Mesela ana öğünlerde 4 5 dilim ekmek Yemen gerekiyor. Bir de böyle dene. Ben senden daha zayıfım ve koca göbeğim var :))

Boylarimiz ayni ben 61 kiloyum belim ince göğüs var biraz basen popoda kilomla orantili zayif durmuyorum tabi ki ama sisman da degilim 58-59 kilo en sevdigim kilomdur ama vücut yapisi yüz sekli de cok onemli ben 56 ya dustugumde hasta gibi oluyorum ama baskalari oyle olmuyor beni boyle begenir insanlar haa bana kalsa vermeliyim ama birkac kilo...
Bence kendini zorlamadan uzun vadede vucut dengeni bozacak fazla kilo aldiracak şeyler yapmadan beslen.stres yapinca kilo alma ve verme sıkıntıya giriyor rahat ol. İnşallah istediğin görüntüye sahip olursun. ..
Unutmadan genetik yapi kacisi olmayan bir şeydir. .. cogu insan anne ve baba tarafının karmasi oluyor ben de oyleyim sen de genetik yapini goz onunde bulundur derim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…