Ağir Yaşamlardaki Gibiyim Yemekten Ölücem(İmdat Çağrısı)

Biz ne desek boş,hersey kafada bitiyor. Bende 3 yıl önde kendi kendime 28 kilo verdim çok iyi gidiyordu ki ta ki anksiyete olana kadar sonra geri almaya basladim şuan bende 100+ kilodayim. Vermek isteer miyim kilo? Evet hemde çok, ama asla kendimi yıpratmıyorum bu yüzden,hep bakımlıyım,şık giyinirim. Şuan hamileyim nerden baksan 10 kilo daha alırım bu süreçte ama tadini cikartiyorum şimdilik. Kendine bir iyilik yap ve sadece o abur cuburlari birak zaten kilo verirsin.
Kız dr laf soylemıyomu sana? Kılo alma dıye. Benımkı resmen azarladı benı doguma +7kıloyla gıreceksın dedı boyum 180 ama 85kıloyum. Boyle standart olmaz sen dıger gebeler gıbı +10 +15almayı unut dedı 15gunde bır tartıyo benı ya benımde sınırlerım bozuldu cok tursu yıcem bıtane onu bıle yarıyo boluyorum yetmıyo.

Durumunuzun temelıne ınmek gerek aslında.. psıkolojık yıyıcısınız. Yasadıgınız sorunlardan bır kacıs yolu, tutundugunuz dal.. psıkolojık destek almak aslında sıze en ıyı gelecek sey. Spor ve dıyet olmazsa olmazlar ama motıvasyona ıhtıyacınız var..
hayatınızda bırseyler ters gıtmıs olabılır hatta zorluklarla hala mucadele etmek zorunda olabılırsınız.
Ama hayat devam edıyor.. sızde cok kıymetlısınız kendınıze bunu yapmayın.. sız bu ısı sızınle halledersınız. Ben herseyın farkında bılınclı bırını goruyorum. Hepımız cok zor zamanlardan gectık gecıyoruz. Hayatın kıymetlı ve hayat cok guzel. Toparlanıp guzrl kararlar alın..

Ben çok aşırı yediğimi düşünmesem de hep şişmandım bu yüzden mide kücültme ameliyatı oldum 40 gün oldu ama beynin hemen değişmiyor yiyemesende canın çekiyor yemek istiyorsun tabi yiyemiyorsun :KK53: bunu deniyebilirsin devlet hastaneleri ücretsiz yapıyor uygunsanız

Ben çok aşırı yediğimi düşünmesem de hep şişmandım bu yüzden mide kücültme ameliyatı oldum 40 gün oldu ama beynin hemen değişmiyor yiyemesende canın çekiyor yemek istiyorsun tabi yiyemiyorsun :KK53: bunu deniyebilirsin devlet hastaneleri ücretsiz yapıyor uygunsanız
ama şimdi fıstık kibin oluyor şşt kız çıkı çıkı :27:

Kaç kilo gitti :)

Kız dr laf soylemıyomu sana? Kılo alma dıye. Benımkı resmen azarladı benı doguma +7kıloyla gıreceksın dedı boyum 180 ama 85kıloyum. Boyle standart olmaz sen dıger gebeler gıbı +10 +15almayı unut dedı 15gunde bır tartıyo benı ya benımde sınırlerım bozuldu cok tursu yıcem bıtane onu bıle yarıyo boluyorum yetmıyo.
Abartmış senin doktorun. Evet kilolu hamile kalmak buyuk dezavantaj ozellikle hamileligin ilerleyen zamanları icin. Ama 7 kilo deyip sinir koymak devamlı tartıp psikolojiyi bozmak diğer gebelerle kıyaslamak nedir allahaşkına? Insanın daha cok yiyesi gelir ben oyle olurdum sahsen. Ben 90 kiloyla hamile kaldim doktorum uyardı nasil beslenmem gerektiği konusunda. Bir kac kez diyetisyene gittim o kadar. 100 kiloyum su an daha az alabilirdim elbette ama eger ben kendimi taniyosam acayip hızlı kilo alma kapasitem var hamile olmasam bile frene basmazsam 10 kiloyu bir ayda filan alırdım yani. Boyle daha kontrollü gidiyorum bi problemim yok cok sukur

Bu arada konu sahibi sizib çözümünüz psikoterapi + mide ameliyatı gibi duruyor. Iradede eksiklik varsa saglik sorunları da başladıysa daha fazla direnmenin bi anlamı yok bence

Balkonda soğukta ekmek arası yemek.. Siz duygusal açlığınızı bastırdığınız ortada.. Açlık hissini düşündüğünüz ilk anda su için.. Belli bir zaman sonra tekrar su için.. Üçüncü kez geldiğinde açlık hissi o zaman salatalık havuc tarzı seyler yiyin.. Gercekten geçmezse yemek yiyin..

Sizin işiniz bence önce psikologtan geçiyor.. Sonra diyetisyen.. Spor salonu..

Abartmış senin doktorun. Evet kilolu hamile kalmak buyuk dezavantaj ozellikle hamileligin ilerleyen zamanları icin. Ama 7 kilo deyip sinir koymak devamlı tartıp psikolojiyi bozmak diğer gebelerle kıyaslamak nedir allahaşkına? Insanın daha cok yiyesi gelir ben oyle olurdum sahsen. Ben 90 kiloyla hamile kaldim doktorum uyardı nasil beslenmem gerektiği konusunda. Bir kac kez diyetisyene gittim o kadar. 100 kiloyum su an daha az alabilirdim elbette ama eger ben kendimi taniyosam acayip hızlı kilo alma kapasitem var hamile olmasam bile frene basmazsam 10 kiloyu bir ayda filan alırdım yani. Boyle daha kontrollü gidiyorum bi problemim yok cok sukur
Valla bana da gebelık tansıyonu gebelık sekerı ıcın cıddı uyarı yaptı korkumdan yıyemıyorum ozellıkle karbonhidrat agırlıklı pek cok yasak koydu. Tuzdan kesınlıkle uzak durmamı soyledı bıde sekerden. Insulın dırencı problemım cıktı cunku hamıle kalmadan once o yuzden temkınlı davranmak zorunda kalıyorum. Ayy ne bıleyım gebelık baslı basına zor bı surec. Hıcbısey yapmasan enfeksıyon kapma rıskın var kalabalıktan uzak duracaksın. Ben bunye olarak cok zayıfım ruzgardan nem kapıyorum. Mecburen bu surecı en az hasarla atlatmaya bakıyorum. Ben 90dan 100e cıksam benı kontrole almaz adam :halay::KK53:

Valla bana da gebelık tansıyonu gebelık sekerı ıcın cıddı uyarı yaptı korkumdan yıyemıyorum ozellıkle karbonhidrat agırlıklı pek cok yasak koydu. Tuzdan kesınlıkle uzak durmamı soyledı bıde sekerden. Insulın dırencı problemım cıktı cunku hamıle kalmadan once o yuzden temkınlı davranmak zorunda kalıyorum. Ayy ne bıleyım gebelık baslı basına zor bı surec. Hıcbısey yapmasan enfeksıyon kapma rıskın var kalabalıktan uzak duracaksın. Ben bunye olarak cok zayıfım ruzgardan nem kapıyorum. Mecburen bu surecı en az hasarla atlatmaya bakıyorum. Ben 90dan 100e cıksam benı kontrole almaz adam :halay::KK53:
Valla her kis en az 3 4 kere yatak döşek hasta olan ben bu sene şimdiye kadar hiç hasta olmadim.artik vitaminlerden midir hamileliğinde allah mi aciyor nedir cok sukur. Insulin direnci şeker tansiyon hiçbi sikayetim de yok cok sukur 35.haftaya geldik ins bundan sonra da olmaz. Sen gene de dikkat et tabii ama ölümcül hasta muamelesine uyuz oluyorum kilolu insanlara. Boyumuz uzun kardeşim napalim 50 kilo mu olcak herkes :D

Valla her kis en az 3 4 kere yatak döşek hasta olan ben bu sene şimdiye kadar hiç hasta olmadim.artik vitaminlerden midir hamileliğinde allah mi aciyor nedir cok sukur. Insulin direnci şeker tansiyon hiçbi sikayetim de yok cok sukur 35.haftaya geldik ins bundan sonra da olmaz. Sen gene de dikkat et tabii ama ölümcül hasta muamelesine uyuz oluyorum kilolu insanlara. Boyumuz uzun kardeşim napalim 50 kilo mu olcak herkes :KK70:
Hahaha aynen canım benım kemıklerım iri. :KK70: ınsallah saglıklı dogurursunuz ve bende ınsallah :KK73:

Ben de 90 kiloyum ve yaşım 34. Kilomdan dolayı hamile kalkmadığımı düşünüyorum, doktorun biri polikistik over dedi, diğeri adetlerim düzenli sana polikistik over diyemem dedi. Ama 1 yıldır hamile kalamıyorum 3 aydır da tedavi görüyorum. Sen de zorlandın mı hamile kalmakta? Bilgilendirirsen çok sevinirim.

Back
X