Yemek yerken sürekli burun akıntısı

benim de alerji dışında bi şey aklıma gelmiyor acaba yerken başınızı da önde tutuyor musunuz ? belki o da etkiliyordur.

Allah Allah cok tuhaf geldi bana bu kadarı psikolojik olabilir mi, su gibi akiyor çünkü
Ben de aynı durumdayım resmen yemekten tat almaz oldum ortamın büyüsü bozuluyor resmen benim burnum aktıkca:KK43:(
İnanın oldu. Bakın yeni bir işe başlamıştım. Ymk yedikten sonra burnm akıo burnm akıo etraftakilerde şaşırıyordu. Sonra bir arkadaşımda da başladı. Bna derdi ki ya senin yüzünden bnmde akıyor. Bu ne daha önce böyle bir durum yoktu. Elinde peçtyle gezmeye başladı. Sonra Bnm bu durum çok rahatsız edince önemsemeyip olmayacağına inandırdım ve bitti...

Kahvaltıda bile olduğu için acı ile alakalı olduğunu sanmıyorum. Dahiliye doktoru alerjik olabilir ama neye karşı olduğunu anlamak çok zor deyip bı burun spreyi verdi bir işe yaramadı o da
Bende de var. Bazen çok oluyor bazı günler hiç olmadan geçiyor.. mesela kahvaltıda ekmek unluysa o unlar sanki akıntı yapıyor bana öyle geliyor.
Bende sürekli yanımda peçete İle dolaşıyorum çok zor bir durum. Kulak burun bogaza gitmiştim. Alerji olabilir alerji testleri yaptir dedi gitmedim.
Kendi kendime deneyerek bulmaya çalışıyorum akıntı yapan şeyden uzak durmaya çalışıyorum. Özellikle güneşe çıkınca bahar aylarında da çok oluyor.ama yaz kış zaten sürekli var. Ve yemek yerken de 🤦

Yemek harici oluyormu peki
Babamda da var bu durum ama genel olrak var yemek yerken dha cok var
Doktora gitti en son o sivi tahlile gonderildi 2 kez ama tahlil edilemedi iste mukozasiz olmasi gerekuykrmus tahlile verjlecek sivinjn cabaladi bi sekilde verdi babam ama olmadi iste

Gecmiste basini burnunu biryere vurup vurmadgi sorulmus vs mr mi tomografi mi ne o da cekildi bi cozum bulunamadi en nihayetinde bende konuyu takipte kalayim
Suan 1 aylik sprey vermis onunla gecmezse suruntu tahlilini yeniden deneyecegiz demis doktor

Yemek harici oluyormu peki
Babamda da var bu durum ama genel olrak var yemek yerken dha cok var
Doktora gitti en son o sivi tahlile gonderildi 2 kez ama tahlil edilemedi iste mukozasiz olmasi gerekuykrmus tahlile verjlecek sivinjn cabaladi bi sekilde verdi babam ama olmadi iste

Gecmiste basini burnunu biryere vurup vurmadgi sorulmus vs mr mi tomografi mi ne o da cekildi bi cozum bulunamadi en nihayetinde bende konuyu takipte kalayim
Suan 1 aylik sprey vermis onunla gecmezse suruntu tahlilini yeniden deneyecegiz demis doktor
Ben de pazartesi kbb ye gidicem bakalım nasil tahlil isteyecek
Bir de ben ağzım acik uyuyorum burnumdan nefes alamiyorum herhalde geceleri ağzımdan alıyorum sabah uyandigimizda dilim danagim kurumuş oluyo.
İkisi de çok rahatsız edici gerçekten yemek kabusum oldu karşımdakine odaklamiyorum resmen

Bende de var. Bazen çok oluyor bazı günler hiç olmadan geçiyor.. mesela kahvaltıda ekmek unluysa o unlar sanki akıntı yapıyor bana öyle geliyor.
Bende sürekli yanımda peçete İle dolaşıyorum çok zor bir durum. Kulak burun bogaza gitmiştim. Alerji olabilir alerji testleri yaptir dedi gitmedim.
Kendi kendime deneyerek bulmaya çalışıyorum akıntı yapan şeyden uzak durmaya çalışıyorum. Özellikle güneşe çıkınca bahar aylarında da çok oluyor.ama yaz kış zaten sürekli var. Ve yemek yerken de 🤦

Benim sıcak ve acı yiyince daha fazla oluyo ama genel olarak da hep akiyo. Ya düşünüyorum biri yanımda sürekli burnunu silse hasta gibi gezse sinir olurum ben..erkek arkadaşım var bir de şimdi iyice kafaya takmaya başladım

Ben de pazartesi kbb ye gidicem bakalım nasil tahlil isteyecek
Bir de ben ağzım acik uyuyorum burnumdan nefes alamiyorum herhalde geceleri ağzımdan alıyorum sabah uyandigimizda dilim danagim kurumuş oluyo.
İkisi de çok rahatsız edici gerçekten yemek kabusum oldu karşımdakine odaklamiyorum resmen
Ya babamda hep oyle uyur acaba burun akntisiyla da bir ilgisi olabilirmi ki bilemedim
Bide babam aktgni hissetmiyor afedersnz su gbi aniden iniveriyormus oda hep elnde pecete ile yiyor kuzum rahatsiz olmasn diye yuzune baksam bile yemegme hemen devam ediyorum filan
Hayir Allah korusun ciddi baska bisey varsa blmiyorsak diye korkuyorum hadi aksin sadece ondan rahatsz olsn gene bisey degil de

Sana da cok gecms olsun

Benim de sizin gibi her yemek yedigimde burnum akardi. Artik bir yere gittgimde yabancilarin yaninda yemek yemek istemezdim . Elime pecete almadan yemege oturmazdim.
ama 6 ay önce rinoplasti ameliyati oldum ve suan icin tamamen bu sikayetimden kurtuldum.
kesinlikle burnunuzla alakali bi sorun vardir.
benim sol tarafin komple kapaliydi. Uyurken burnun tikanirdi hep agzimdan nefes alirdim. Hatta ameliyat olmadan önce korkmustum. Bi süre burun ucu uyusuk oluyor ya amelyattan sonra ya ben farketmeden akar da rezil olursam diye :)
Ama Allah‘a sükür gecti bu skntim.
siz de bence bütün testleri birakin ve hemen bi kbb uzmaniyla görüsün. Bu skntiyi ceken bilir ben de internette az arastirma yapmamistim zamaninda

Merhaba herkese,
Dert bunun neresinde diyeceksiniz belki ama her yemek yiyisimde sinir bozucu şekilde burnum akıyor. Yemegin sıcak olması değil tek mesele, sıcak daha fazla etkiliyor tabi ama kahvaltı ederken de aynısı oluyor. Sosyal yasantimi etkilemeye başladı bu durum. Benzer sorunu yaşayan, çözüm bulan varsa yardımcı olabilirse cok sevinirim
Evde kandida mantarı tükürük testi yaptım pozitif gözüküyor ama hem kadın doğuma hem dahiliye ye gittim. Gaita testi yaptırdım, muayane oldum. Doktorlar olmadığını söyledi
Kadın doğum doktoru hafif mantar gözüküyor deyip fitil verdi sadece. Ne yapicam bilmiyorum
Esiminde oluyor bazen olmuyor ama olduğu zamanda uzun süre kalıyor. Sinüziti var eşimin ağrı yapmasada aktığı çok oluyor

Benim de bazen olur
Alerjik olabilir simdi polenlerin aktif oldugu bir donemdeyiz
Benim hem polenlere, hem cayir cimene 😃 alerjim çıktı üstelik bazi gida ve ilaclara da alerjim var bunu da vücudumun tepkilerinden biliyorum mesela bir ilac kullanmıştım yüzümü mahvetti geçen tahin yedim kollarim kasindi, kasiyinca kabarcik oldu.
Soğan da bende hem goz yasarmasi hem burun akintisi yapar mesela :)
Pandemiden sonra alerji poliklinigine gidin detayli bir tetkikten gecin derim

Benim de bazen olur
Alerjik olabilir simdi polenlerin aktif oldugu bir donemdeyiz
Benim hem polenlere, hem cayir cimene 😃 alerjim çıktı üstelik bazi gida ve ilaclara da alerjim var bunu da vücudumun tepkilerinden biliyorum mesela bir ilac kullanmıştım yüzümü mahvetti geçen tahin yedim kollarim kasindi, kasiyinca kabarcik oldu.
Soğan da bende hem goz yasarmasi hem burun akintisi yapar mesela :)
Pandemiden sonra alerji poliklinigine gidin detayli bir tetkikten gecin derim

Benim mevsim farketmeksizin sürekli hale geldi bu durum maalesef:( sadece yemekte değil bazen birşey içinde bile oluyor hayattan zevk almamaya başladim resmen salı günü KBB ye randevu aldım bakalim

Benim mevsim farketmeksizin sürekli hale geldi bu durum maalesef:KK43: sadece yemekte değil bazen birşey içinde bile oluyor hayattan zevk almamaya başladim resmen salı günü KBB ye randevu aldım bakalim
Iste herkeste farklı benim bazen hep akardi simdilerde oyle değil ama donemsel olabilir tozdan alerjiden olabilir kbb de cozum bulabilir insallah sonuc alabilirsiniz

Kahvaltıda bile olduğu için acı ile alakalı olduğunu sanmıyorum. Dahiliye doktoru alerjik olabilir ama neye karşı olduğunu anlamak çok zor deyip bı burun spreyi verdi bir işe yaramadı o da
Bu bende çorba ve bira içerken oluyor tuhaf biçimde biri sıcak biri soğuk doktora da gitmedim ama anlıyorum sizi sinir bozucu cidden. O burun spreylerini çok kullanmayın yalnız burundaki kılcal damarlara zarar veriyor diye duymuştum.

Bu bende çorba ve bira içerken oluyor tuhaf biçimde biri sıcak biri soğuk doktora da gitmedim ama anlıyorum sizi sinir bozucu cidden. O burun spreylerini çok kullanmayın yalnız burundaki kılcal damarlara zarar veriyor diye duymuştum.
Teşekkürler umarım kalıcı bir çözüm bulurum paylaşırım burdan da

Back
X