Anket Yemek yerken yanında ekmek yer misiniz?

yemek yerken, yaninda ekmek yermisiniz?

• Ankete Katılan
    373
bende kahvaltida yerim diger ogunlerde 2 dilim kadar yerim makarna pilav gibi yemeklerin yaninda hic yemem ama genede kiloluyum bizim bi komsumuz vardi kadin ekmegin arasina makarna koyup yerdi

valla bende pek ekmek yemem yemek daha ağırlıklı yemek yerim
makarna veya mantı gibi yemeklerin yanında özellikle hiç yemem
ama eşim makarna yada mantı demez herçesit yemekte ekmek yer

hayatta ekmeksiz yemek yiyemem heleki ben varya ben :mymeka:
mantiyi bile ekmekle yerim
bu yuzden diyet yapamiyorum ya tansiyonum düsüyor gözlerim kararariyor:bbo:

ekmek yemeyi 2 yıl önce bıraktım ve arada bir sıcak olduğunda helede birde koktuğunda dayanamayıp azıcık yerim ama onun haricinde yemek sırasında ekmek yemeği bıraktım..

bende sabah kepek ekmegı yerım normalde ekmegı fazla sevmeyenlerdenım pılav olan yemeklerın yanında hıc ekmek yıyemem ama patlıcan kebabı,kebab,kızartma vs.yanında yerım...bunlarda ekmeksız yemılmez ama,,

Yillardir yemegin yaninda ekmek yememeye calisiyorum ama yinede bazi yemeklerde az olmak sartiyla söyle ekmegimi bana bana yemeden yapamiyorum(nasil tatli olur bilirsiniz demi?)
Gelincik arkadasim "makarna ve pilavla ekmek yenirmi?" demis...valla yiyeni cok gördum..ben kendim yemem:)))))

Aslında hiç ekmek yemem yemekle ama yemeğe bağlı seçeneğini işaretledim çünkü makarna pilav yoksa yemeğin yanında ya da çorba varsa doymam diye yiyorum ekmek :roflol:

bnde ekmeksiz duramam ne olursa olsun mutlaka her yemekte ekmek yerdimsırnaşık şey ama suan yememeye gayret gösterıyorum aslında kilom da normal ama yınede artık yemiyorum:1no2:

ekmegi çok severım.. ozelıkle carsıda fırıncılardan gecmek bi ızdırap olur.. yaa o ekmek kokusuna nası dayanıyım beeennn

yemeğe göre değişir... hele sulu yemekse bandırta bandırta yeriiiiiiiiiimmmmmmmdelikafadulden

Birisi ekmeği sofraya getirmezse aklıma bile gelmez .Kilo yapar korkusu değil alışkanlığım değil bazen kahvaltı yaparsam yerim

valla yemege bagli sulu yemek varsa yerim bazen ama oda cok nadir

Dumanı üstünde tüten sıcacık ekmek ohhh...

Üstüne tereyağı sürcen ,eriyecek , yeme de yanında yat... Ya ben açım zaten neler yazıyorum ya...

Tüm yemeklerle yerim , ekmek olmadan sofraya oturamam ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…