Anket Yemek yerken yanında ekmek yer misiniz?

yemek yerken, yaninda ekmek yermisiniz?

• Ankete Katılan
    373
Kesinlikle ekmeksiz karnım doymaz...dolmayla makarnayla bile yerim....
Allah tanki kilo sorunum yok..:))

yemege bagli ama genelde yemem,onceleri her yemegin yanina yerdim ama o zaman kilo sorunum yoktu,ne yersem yiyeyim hic kilo almazdim,simdi yemesemde aliyorum maalesef...

yemege bagli ama genelde yemem,onceleri her yemegin yanina yerdim ama o zaman kilo sorunum yoktu,ne yersem yiyeyim hic kilo almazdim,simdi yemesemde aliyorum maalesef...

Gercektenmi yaaa offff bende su an kilo alamiyorum evlendikten sonra alirmiyim ki??:nazar:

yemeğine göre değişir. tutupta makarnanın yanında ekmek yemem:roflol::roflol:

valla öyle bi yerimki pilavında yanında yiyom makarnanında pek güzel oluyo tavsiye ederim.:dance: yemek yersem ekmeksiz olmaz :teytey: (49 kiloyum)
yanlış anlaşılamsında sırnaşık şey

:roflol:ben herşeyin yanında ekmek yerim ,
pilav,makarna farketmezzz ohhh mis gibi :roflol::roflol::roflol:

yemeğe bağlı

eskiden çok ekmek yerdim ama şimdi daha dikkat ediyorum kepek ekmeği yiyorum en fazla günde 2 dilim..formumu korumam lazım tatlicadiarzu

yemege bagli genelde ekmek yemem ama mesela nohut fasulye gibi sulu yemekler ekmeksiz yenmiyor

Günde 3-4 ekmek yeme kapasitem var yani her öğün 1 ekmek yesem anca doyuyorum:utangac:
ama tabi sabah ve öğlen yiyorum yarım ekmek kadar akşam yemiyorum:çok üzgünüm:
çok istahlıyım ya hayvan gibiyim resmentatlicadiarzu
Kilo almamak için aç geziyorum:a015:

bence yemege göre degişir bu.makarna,pilav gibi yemeklerle pek yemem ekmek.aslında bende kahvaltıda yerim 1 yada 2 dilim onun dışında gün içinde pek aramam

bende yemeği ekmeksiz yiyemem özellikle kahvaltıda abartırım oyüzden nerdeyse 100 kg olucam bu aralar azaltmaya calışıyorum

Nerdeyse Herşeyin Yaninda Ekmek Yerim Tamam çok Kilolu Değilim Ama Zayiflamam Lazimmmmmmmmmmmmm

yemesem doymuorumki.az veya çok mutlka yemem lazımm.yoksa yediğimden hiç bişey anlamıorumm

sabah 1-2 dılım kepek ekmegı yerım,öğlen hıc yemem,aksam yemegınde de 1 dilim kepek ekmek mutlak yerim a.s.

Kahvaltı hariç hiç bir öğünde ekmek yemezdim. İyice zayıflayıp kuruyunca ve daha sık acıkınca zorlamamla öğlen ve akşam 2 en fazla 3 dilim ekmek yiyorum. Beyaz ekmeğin zararı bir kenara fast food tehlikesi ile karşı karşıyayım. Çok şükür ki kilo almıyorum.

yemek ayrırmaksızın her yemeğin yanında yerdim.sonra dobiş bişi oldum.şimdi diyette oldugum için neredeyse hiç yemiyorum.ama yemeğin suyuna ekmek banmayı çooookkk ösledim :roflol::roflol:

arkadaşlar ben ekmeyi ağzıma sürmem,allah günah yazmasın ama yemiyorum napiyim,anca tost olcak oda kırk yılda bir

makarna ve pilavın dışında herşeyin yanında ekmek yerim ancak ya tam buğday ekmeği ya da çavdar ekmeği olmalı,yaptığım diyet yüzünden alışkanlık olarak kaldı,şimdi diğer ekmeği yiyemiyorum malesef ki önceden yatarken bile yerdim beyaz ekmeği :sm_confused:

Back
X