yemek yiyerek zayıflamak mı ??

goles

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2012
1.214
415
123
Ankara
arkadaşlar son zamanlarda dikkatinizi çektimi bilmiyorum bi ürün var lineatablet diye yaglı yemeklerden önce içiyormuşsunuz toz şeklindeymiş su ile karıştırılıyormuş yagları depolamadan yakıyormuş o nasıl oluyorsa duyan bilen varmı :)

Bence pek sağlıklı değil böyle yöntemler. Beslenme düzeniniz çok bozuk değilse, çok geç saatlerde yemek yemiyorsanız ve çok hızlı yemiyorsanız, biraz da kalori yakmaya yönelik bir tempoda yaşıyorsanız zaten yediğiniz kalorili yağlı gıdaları tolera edebilir vücudunuz. Etmiyorsa bir doktora görünüp testlerinizi yaptırın gizli şekeriniz veya başka hormonal bozukluklarınız olabilir. Size metabolizmanızı düzenleyip kilo vermeye yardımcı olacak ilaçlar vericektir.

vucuda giren bir kimyasal ve yağları eritiyor?? ama nasıl? bu kadar kolay mı?
ben sıcak bakmıyorum. biraz ağzını tutup, az yürüyüşle her şey olur ama işin başı irade ve karar vermek.

54 kiloyum rejimdeyim ve düzenli olarak spor ve pilates yapıyorum bu soruyu sormamın amacı merak nasıl yag yakımı olabilir ne yerseniz yeyin kilo yapmıyor diye reklam yapmaları :)

Icmeyin sekerim boyle seyleri, genel anlamda yapay hicbir seye guvenmeyin. zaten hormondu, GDO ydu derken ne yedigimiz belli degil, ustune bir de yapay seyleri vucuduna hic sokma.

Back
X