Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar bazı arkadaşlar yemekleri hafta sonundan yapıyorum ve bütün hafta rahat ediyorum diyor siz denedinizmi?Neler yapabiliriz?önerilerinize ihtiyacım var
toptan yemek yapmak bence hiç sağlıklı değil yahu
bilmiyorum ama benim içim almaz aynı yemeği 2. gün ısıtıp yemeği
hijyenik gelmiyor her şeyden önce
bazen çok nadir istisnalar olur anlarımda 3-4 günlük çok abartı
üstelik bayatlar, tazeliğini kaybeder
her gün az az ama taze taze yemek yemek gibisi yok
yemek benim için bir zevktir çok dikkat eder özenirim belki de ondan bu düşüncem
ben olsam üşenmem az ama öz yerim doğru düzgün yerim.
tercihim bu yönde.
selam kızlar bazı arkadaşlar yemekleri hafta sonundan yapıyorum ve bütün hafta rahat ediyorum diyor siz denedinizmi?Neler yapabiliriz?önerilerinize ihtiyacım var
Evet ben de genelde 3-4 günlük yemek yaparım. Evde 2 kişiyiz. Haftasonu pazardan sebze alırım 1 kilo,mevsime göre fasülye, karnabahar vs... Sebze yemeği yaparım. Çorba yaparım mutlaka. Yanına da 2 günde bir et yaparım. Çalıştığım için böyle yapmak zorundayım üstelik bebeğim var. İşime geliyor. Eşim de böyle olmasını istiyor. Hergün mutfakta 2-3 saat geçirmeye vaktim yok.
ben de böyle yapmayı düşünüyorum ama hangi yemekler daha dayanıklı olur onu bilemiyorum. mesela taze pişirip soğuyunca borcamlara bölerek kaldırma bir yemeği 2 gün yiyebilecek şekilde pişirmeyi düşünüyorum. ama mesela baklagil, sebze, makarna, pilav vb hangi yemekler 3-4 gün dayanır, çok sordum galiba ama paylaşırsanız çok sevinirim.