- 3 Haziran 2018
- 905
- 927
- 23
- Konu Sahibi mutlucicek
-
Aslinda guzel olabilirdi ama esimin annesi ve dedesinin disleri sikintili.Anneanne ozellikle bir sey cignerken cok zorlaniyor tek disi varMadem çalısıyorsunuz keşke balık menüsü secseydiniz. Balığı pişirttirirdiniz size bir tatlı çorba ve salata kalırdı. Hazır trileçeyi ben de çok yaptım. Bence çok harika oluyor. Begenmeyen de çıkmadı. Hazır trileçe güzel olmuyor diyenlere şaşırdım o yuzden.
Rica ederim. Çalışan kadınların kurtarıcı menüsü aklınızda bulunsun bence. Herşey istediğiniz gibi olur inş ☺Aslinda guzel olabilirdi ama esimin annesi ve dedesinin disleri sikintili.Anneanne ozellikle bir sey cignerken cok zorlaniyor tek disi varbirder ameliyat oldu herseyi yiyemiyor. butun yemekleri ona gore dusunuyoruz. Yoksa balikta dusunurduk haklisiniz:) iki yasli insani zorlamak Uzmek istemem. Tesekkurler ayrica :)
ÇorbaMerhabalarr,
Evlendigimizden beri bazi sebeplerden dolayi alamadigimiz misafirleri bu haftasonu yemege alacagiz. Annem bende kaliyor bu aralar yemek konusunda tedirgin degilim ben isteyken bile cumadan baslar hazirliklara. Enfes yemekler cikacaktir kayinvalidem be annemin destegiyle ancak meze salata konusu ve tatli hep bende olur. Menude sacks durmasini veya cok fazla cesit olmasini istemedigim icin ornek menulerini sevdiginiz onereceginiz sayfalar YouTube kanali var midir ? :) etli karnibahar corba pilav firinda tavuk patates vs olacak zaten:)
Etli güveç derim o zaman daha yumuşak olurAslinda guzel olabilirdi ama esimin annesi ve dedesinin disleri sikintili.Anneanne ozellikle bir sey cignerken cok zorlaniyor tek disi varbirder ameliyat oldu herseyi yiyemiyor. butun yemekleri ona gore dusunuyoruz. Yoksa balikta dusunurduk haklisiniz:) iki yasli insani zorlamak Uzmek istemem. Tesekkurler ayrica :)
Vallahi bende hic anlamadim. Torunlarinin evlerini gorecekler tatlis bir aksam gecirecegiz ailecekMisafire o olur mu, misafire bu olur mu.
Ayyy benim içim şişti.
Boğaz derdine gebericez ya hu.
Tesekkurler fikir icin :)Etli güveç derim o zaman daha yumuşak olur
Yada bir tavuk yemeği
Gecenlerde 3 kişi icin hazirladigim menüyü sana yazayim fikir acisindan:
Mercimek çorbası
Kuru fasulye
pirinc pilavi
Içli kofte
hatay tepsi kebabı
Antep kuru dolması
Peynirli yufka börek
Tavuk sote
Karisik salata
Soya soslu aysberg salatası
Haydari
Sultan sarması
Şekerpare
Bol çeşit az miktar, en sevdiğim sistem...
Siz böyle seviyormuşsunuz ama abartı bir menü değil mi 3kişi içinGecenlerde 3 kişi icin hazirladigim menüyü sana yazayim fikir acisindan:
Mercimek çorbası
Kuru fasulye
pirinc pilavi
Içli kofte
hatay tepsi kebabı
Antep kuru dolması
Peynirli yufka börek
Tavuk sote
Karisik salata
Soya soslu aysberg salatası
Haydari
Sultan sarması
Şekerpare
Bol çeşit az miktar, en sevdiğim sistem...
Ya benim biçok cesit buzlukta hazir durur:) diyom ya az miktar bol çeşit, göz boyamaya birebir
Anam bu ne restaurantta bu kadar kallafi cesit çıkarmıyorlar
Çeşitlerimin bir cogunu buzluga önceden yapip koyduğum için zorlamiyor bi de azar azar çıkarıyorum... inan bana daha pratik geliyorSiz böyle seviyormuşsunuz ama abartı bir menü değil mi 3kişi için
Elinize sağlık tabiii
Bir de bu gelenler benim için onemli kisilerdi ve ilk kez evime geliyorlardı o yuzden biraz da coştum galiba siz böyle deyince düşündüm deSiz böyle seviyormuşsunuz ama abartı bir menü değil mi 3kişi için
Elinize sağlık tabiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?