yemekten sonra ? :(

bmeleekk

Canım Kızım Sudenil ❤
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2015
207
50
32
Merhaba bu bi iki gundur yemekten sonra karnim hem cok siskinn ve sert hemde sol tarafimda karnimin altinda kasiklarimda falan agrilar basliyo batar gibi oluyo hatta neden acaba boyle olan var mi ? Hamilelikte soda zararli mi bilmiyorum yoksa son care soda falan icicem :KK43:

Soda değilde doğal maden suyu yazanlardan al iç günde 1 tane çok faydalı canım zararlı değil ama soda olmicak doğal maden suyu olcak kızılay marka falan alabilirsin ben hergğn 1 tane içiyorum ama kapağını aç biraz asidi gitsin yarım saat bir saat sonra iç

Valla denicem her yolu cunku siskinlik cok oluyo ne zaman haftalar ilerledi boyle seyler basladi kucukken daha iyiydi hersey :)

Canım daha o ne ki , 30 haftadan sonra başlıyor ağrılar sızılar valla artık doğsa diyorum yatıp kalkamıyorum bile :KK43:

:) Allah sifa versin hepsi gecer insallah ben sadece gercekten zor olacagini tahmin etmemistim hic Allah daha kotulerinden korusun hem bizi hem yavrularimizi

Amin canımm rabbim sağ salim bağışlasın meleklerimizi bize:) valla bende hiç böyle tahmin etmemiştim ama çoook zor gerçekten çok ağırlaşıyosun belin kopuyo uyuyamıyosun kalçam ağrıyo karnım sertleşiyo durmadan tuvalet :KK43: ay daraldım :KK43: ama doğuncada karnımIzdaki hareketlerini çok özlicez:emir_bebek:

X