Yemekteyiz - Show Tv

Banu'nun mutfakta diğer yarışmacıların taklidini yapmasını, çekiştirmesini çok hoş buldum Çok şeker dedikodu yaptı yaa naniknanik Ama tabi şimdilik böyle..Eee misafirleri o ağırladı tabi gülecek :jeyyar:
Ama o mutfakta elini yakınca çıkardığı sesleri hiç beğenmedim o neydi öyle hangi dildeydi aauuççh auuççç kafamçokkarıştı
Mükerrem Hanım zaten kurulmuş gelmiş.Hiç sevmediğim tarzda bir insan türü -tatlicadiarzu- Ama mükerrem Hanım ile O misatmıydı hatırlayamadım Yanında oturan sarışın bey birbirlerine tip olarak çok benziyorlar :roflol:

çooooooook yapmcık bi kadın banu. göreceğiz karamanın koyunu sonra çıkar oyunu. soracak hepsinin hesabını bence(ha sorsun da bence)
benim faforim anasının kuzusu(adı neydi be onun) doğru mudur doğrudur. arz ederim:))))))
hehehehehe özledik seni be hasan amca nerdesin yav

bunların hepsini çok mu aramışlar gerçekten ya....
bugün yemek yapan çıtı pıtı hanımın dışında hepsi takıntılı geldi bana valla..
mükerrem=ayşen hanım ya
ne itici bir kadın öyle!
boşnak olan zaten çok asabi bir adam benziyor
ötekide kuşum aydın ın makyajsız hali..
kapalı kadın sessiz ama, inşallah o da birden çirkefleşenlerden olmaz..
yazık ya kadının moralini bozdular
bu arada kadının evi ne kadar sade,az mobilyalı ve şıktı..helal olsun valla..

mükerrem hanım resmen oynuyor konuşmaları aynen kurgu gibi

banu yu beğenmekte acele etmeyelim geçen haftaki leyla ya benzemesin bugun kendi evinde misafir ağırladığı için fazlasıyla nazik olmak zorundaydı bakalım yarın öbür gün davranışları nasıl olacak?

bu program sayesinde insan zarrafı olduk hanımlar :roflol:
bende doğu,güneydoğu,ege,trakya,iç anadolu
bir sürü şehirlerde yaşadım yaşım küçük ama
gerçekten insanların kişiliğini bakışlarından anlayabiliyorum
mesela yeni birisi ile tanışıyorsunuz bir insan elinizi sıkmıyorsa
sıkı sıkmıyorsa ya da geriden tokalaşıyorsa
samimiyetine inanmayın
bugün sarışın kadın banu hanıma kapı girişi öyle yaptı
hemen notunu verdim o an...
zayıf olan bayanda bazı konularda kasıldı ve soğuktu
benim kendi görüşüm ama kimse padişah soyu değil
sıcak kanlı olmak her zaman tercihim
soğuk nevaleliğe gerek yok
bir şey kaybetmezsin...:1hug:

haklısın lost sarısın bayanın girdiğinde banuya el uzatırken ki tavrı benimde dikkati çekti sanki padişah torunu hanfendi küçük gören tavırlarda...

Mükerrem çok doğaldı .....-tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile3

Banu yapmacıksa ki bence değil...bari mükerrem hanım Banunun yarısı kadar yapmacık olsaydı da sofra adabını bilip peçeteye çıkarıp insanların midesini bulandırmasaydı...:dilcikar: Nezaketten yoksun biri bence...

Son düzenleyen: Moderatör:
offfffffffffffff hepsi gıcıktı bence sanki secmeceler
sarı kadın zaten gıcıklıkta oskara aday
bugünkii de türkücü ceylanın yandan yemişi ingilizler gibi auuucccchh ne o be sen türksün
ah de offf de yandım deee auch nedir bu yabancı özentiliği nedir ya

agızdan yemek cıkarma yemeklere iğrenc deme ya nerede yaşıyor bu insannlar sofra adabı misafirperverlik nerede
türk mutfagı türk mutfagı diye yırtınanlar türk mutfagında edep saygı yemekten önce gelir
bunu bir ögrenseler:)

e kadın doğal işte çoooook doğal. doğal hayatın içinden kopmuş da gelmiş.
aman arkadaşım ya hepsi iğrenç bugüne kadarkilerin içinde ben bi hasan amcayı bilirim
doğru mudur doğrudur:sm_cool:sositososito

sofrada güneş gözlüğü takan amcamıydı...:roflol:

bencede hasan yaaaa karikatür gibi adamdı
faforim hasan bu mudur budur arz ederim hasan gelde su hatunların yüzüne terkos suyu fırlat

Kızlar gördünüzmü banu tencerelerinin hepsini duvara (çamaşır askılığına benziyo ama tencereler için özel bi üründür herhal) asmış. Ohh ne güzel valla. fisfisfis
Mutfakta herşeyin elin altında olması mükemmel birşeydir ama bunu dağıtmadan dağınık göstermeden yapabilmek önemli olan. :bbo:
Ay valla hoşuma gitti ne güzel tecereleri asmış yaffCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…