Yemekteyiz - Show Tv

ayy 5 yasında cocuk gıbı kusuyor bır de :roflol:
sofraya kusulmeyecegını ogretmedıler mı kı buna :mymeka:

delikafaduldenAy ne çocuğu beee,ondan olsa olsa kavak ağacı olur beee
Zaten hazırlıklı gelmiş halinden belli olmuyormu
Bir afra bir tafra bu kadarınıda pesssssssssss diyorum benyasakkelime

Salıh le Mırsat bır Banu hanım kadar mert olamadılar..:mymeka:
kadın oynamıyor ıcten pazarlıklı degıl onlar gıbı..:dilcikar:
en azından bu yarısma onlara bır seyler ogretır umarım..
bırılerı de Salıh e bıraz buyumesı gerektıgını hatırlatsın artık..
bana ne bana ne kustum senlekaydirigubbakcemile3.

delikafaduldenAy ne çocuğu beee,ondan olsa olsa kavak ağacı olur beee
Zaten hazırlıklı gelmiş halinden belli olmuyormu
Bir afra bir tafra bu kadarınıda pesssssssssss diyorum benyasakkelime

bu yarısmaya gırmeden once tahammul sınırlarını mı olcuyorlar ınsanların acaba..CADIARZU
yok anam ben bunlara tahammul edemezdım :mymeka:yemek yerıne kafayı yerler gıderlerdıdelikafaduldenkaydirigubbakcemile3

mükerrem hanım süpürge çöpü çıktı diye kıyameti kopardı,baharattan çeşniden olabilir,başka neden olcak.
öyle lüks bir evde ot süpürgesi kullanılmıyordur heralde :roflol:

Gerçekten yazık sevda ya kesinlikle bu akşam onun hakkını yiyecekler hepsi kavga etmeye hazır .. özellikle mükerrrem beyy pardon hanim pek bi hazırlanmış kavgaya çok kırıcı ...halbuki onuda gördük ..Bu arada sevdanın evine bayıldım özellikle mutfağına umarım sevda kazanır..

eşimde artık benimle oturup izliyor komedi niyetine diyor hele salihe bir gülüyor ki bence de gülünmeyecek bir adam değil kıvır kıvır

oy geldim geldim. yine ortadan yakaladım yarışmayı. ben o mutfaktan istiyorummm.. Naim'den sonra ikinci gönlümün kaldığı mutfak oldu. Allah sahiplerine bağışlasında. Sonunda masaya mum da diktiler ya. Hey güzel Allahım ne denir... bişi denmez.. mutfağı bi daha göstersinler yaa.

şu ana kadar yarışanların en hanımı sevda hanım herşeyi yerine göre yaptı hiçbir abartı yapmadı eleştirileri de iyiydi

sevda hanımı çok becerikli buldum eminim yemekleri de lezzetlidir

o küsen adam kim Salih miydi adı?ne kadar iticiiii

bir de yemeğimden süpürge çöpü çıktı diyen kavgacı kadın...onu da hiç sevemedim

biz de misafir ev sahibine böyle davranmaz
gelenek göreneklerimize aykırı

Ben en cok Sevda hanimi begeniyorum.Hem cok hanim,
hem cok agir elestiriler yapmadi bugüne kadar.
Hem cok $ik yaaa.Evide kendi kadar $ikmis vallahi.Evine bayildim.
Yardimcisi bile varmis.Ne $ansli kadin.

arkadaşlar ya ben yene diyorumki bunlar yemeye puan vermiyorlar
verselerdi mırsat çok güzel hazarladı ve sevda çok harika hazırladı
güzel bi hamsi pilavi ben trabzonda yedim çok leziz oluyor
kırşehirli olarak buralarda pek bilinmez hamsili pilavvv
eeeeeeeeeeeeeee arkası yarına benzediii misafir geliyor ya bakmasam burda yazın sonuçlarııııııııı

tam dayaklık klava:su mükerrem ve salih nedir afra tafralar, salih bir kasımpaşalı lafı etti hemen geçiştirdiler sonra bir koyarım duvara tablo olursun dedi buraları anlayamadım kime ne dediyse, mükerrem girer girermez balık için ne kötü kokuyor dedi balkonda yapacakmış sevda geri zekalı mükerrem fırını balkonamı taşıyacaktı allahın nimeti niye kötü koksun ne biçim insanlar sevda hanım ın yaşı küçükmüş efendim kendisinde senelerin tecrubesi varmış tabi kendi mutfağı iyiymiş halt etmiş sevda hanım çokda güzel bir mutfak çıkardı sırf kıskançlığından sevdanın evi çok lüks ve güzel bir ev çatladı hasetinden çatla emi çatlak mükerrem beyyyyyyyyyyyy....

Kizlar ben bugün internetten izledim yarismayi.
Bizim burda hep saat aksam basliyor ve kesintili olmuyor.
Simdi bu haberler ne zaman bitecek.Bilen varmi??

işte bu dedim kendime sevda banuda olsun hanım efendi hanımlar
ikiside kendi giyim kuşamlarında harikalar
umarımki sevda birinci olur iki tane kız yeğenlerine yardım edecekmişş

ya bu mükerrm ne kadar basit bir kadın..buğün konuşmalarına,el kol hareketlerine,kaşını gözünü oynatmasına sinir oldum..çok yapmacık..böyle yapan birisine saygı duyulurmu?
birde tatlı getirmesi de ne oluyor du öyle..

bencede sevda hanım kazansın çok şeker bir insan.Hanım hanımcık, ukala değil. salih beyede gıcık oldum yaa çocuk bir kere sofraya küsülmez.Mükerrem bey pardon hanım yaşı başım diyor fakat hiç yaşının kadını gibi davranmıyor. Banu hanım da kibar. Mirsat bey iyi yapıyor salihe ohh olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…