birileri yöresel mi dedi, yoksa kulağım yanlış mı çınladı
oleeeeyyyy yöresel seçilmiş.. kesin katılmam lazım... yani inşallah
ayy neyle katılsam kiiiiii, etliekmek hortlasın mı nevom ve ausum
birileri yöresel mi dedi, yoksa kulağım yanlış mı çınladı
oleeeeyyyy yöresel seçilmiş.. kesin katılmam lazım... yani inşallah
ayy neyle katılsam kiiiiii, etliekmek hortlasın mı nevom ve ausum
sağolasın canım, aynı bizde kaç sefer hastaneye gittik.. dün acilin kapısında kaç saat bekledik.. okadar çok hasta varki sıra beklemekten helak olduk.. büyük bir salgın varmış... geçmiyor iyileşmiyor kör olasıca.. süründürüyor resmen... yarın çocuğu okula göndermeyeceğim, biraz daha dinlensin, ara ara ateşi çıkıyor, eşimde aynı halsiz grip ben de öyle... bi atlatamadık.. allah herkese şifa versin...
sağolasın canım, aynı bizde kaç sefer hastaneye gittik.. dün acilin kapısında kaç saat bekledik.. okadar çok hasta varki sıra beklemekten helak olduk.. büyük bir salgın varmış... geçmiyor iyileşmiyor kör olasıca.. süründürüyor resmen... yarın çocuğu okula göndermeyeceğim, biraz daha dinlensin, ara ara ateşi çıkıyor, eşimde aynı halsiz grip ben de öyle... bi atlatamadık.. allah herkese şifa versin...
Amin canım
Oğlumda Çarşamba'dan beri yatıyor.İlk aldığımız ilaçlar etki etmedi.Bugün tekrar birlikte acile gittikDediğin gibi çok kalabalık,herkes hasta...Tüm hastalara acil şifalar diliyorum..
Suda beklettin mi direk kaynatmaya mı aldın
Kabukları 2 gün günde 2-3 defa suyunu değiştirerek bekletip sonra kaynatıyoruz..
Öyle yapmadıysan suyunu dök tekrar su koyup kaynat bu işlemi birkaç kez yapmalısın..
Suda beklettin mi direk kaynatmaya mı aldın
Kabukları 2 gün günde 2-3 defa suyunu değiştirerek bekletip sonra kaynatıyoruz..
Öyle yapmadıysan suyunu dök tekrar su koyup kaynat bu işlemi birkaç kez yapmalısın..