Sen de hazır yufkayla yap baklavını bilinmeyen,zaten ekrandan nasılsa tadına bakamıyoruz,hem hiçbirşey için geç değil bak,ben farketmeze oy atmışım,altındada oyunuzu değiştirin butonu var
Kesin konuşmayayım bilinmeyenciğim ama sanmıyorum,şerbetli tatlılar konusunda pek becerekli değilim,daha doğrusu sık yapmam ama bana bellide olmaz,bakalım artık kafa nereye ben oraya
Kesin konuşmayayım bilinmeyenciğim ama sanmıyorum,şerbetli tatlılar konusunda pek becerekli değilim,daha doğrusu sık yapmam ama bana bellide olmaz,bakalım artık kafa nereye ben oraya
benim tariflere baksana hepsinin içinden birşey çıkıyor,perde pilavı,hindistan cevizli toplar,kek kalıbında börek...Bu seferde içinden ceviz ve antep fıstığı dökülen toplar yapıcamAllah Allah gerçekten niye benim tariflerin hep içinden kinder sürpriz yumurta gibi birşey çıkmış ki
Bu aslında çaktırmadan baklava yarışması oldu.. Arada 3-5 düz şerbetli olacak.. Aslında bende baklava açmayı düşünüyordum ama fikrimin arkasında olduğumdan pratiğe çeviriyorum, yani hazır yufkalı.. O yüzden bulaştık artık, bişeyler yaparız
benim tariflere baksana hepsinin içinden birşey çıkıyor,perde pilavı,hindistan cevizli toplar,kek kalıbında börek...Bu seferde içinden ceviz ve antep fıstığı dökülen toplar yapıcamAllah Allah gerçekten niye benim tariflerin hep içinden kinder sürpriz yumurta gibi birşey çıkmış ki
Bu aslında çaktırmadan baklava yarışması oldu.. Arada 3-5 düz şerbetli olacak.. Aslında bende açmayı düşünüyordum ama fikrimin arkasında olduğumdan pratiğe çeviriyorum, yani hazır yufkalı.. O yüzden bulaştık artık, bişeyler yaparız