Kahvalti da ayni sey bilinmeyencim Bana "pankek mi yada su boregi ,kol boregi ,bazlama mi deseler tercihimi pankekten yana kullanmazdim muhtemelen Ama oylamada durum malum . Bu serbetli tatlilarda da gecerli...Emege ,v.s bakilmiyor bunu anladim ben .Sunum ve tarifin bilinir olmasi ilk tercih bence
Kahvalti da ayni sey bilinmeyencim Bana "pankek mi yada su boregi ,kol boregi ,bazlama mi deseler tercihimi pankekten yana kullanmazdim muhtemelen Ama oylamada durum malum . Bu serbetli tatlilarda da gecerli...Emege ,v.s bakilmiyor bunu anladim ben .Sunum ve tarifin bilinir olmasi ilk tercih bence
Aslında dolaylı olarak benim dediğimi destekliyorsun Nuryolucum
Kahvaltı da pratiklik seçilir.. Saedece kahvaltı sofrası değil, sofra genelinde şıklık zaten etkiler.
Ama şerbetli tatlı başka.. Şerbetli tatlı deyince herkes baklava mı diye sorar.. Baklavada sunum çok farketmez..
Ama dediğin gibi diğer tatlılarda fark edebilir.
İyisimi ben revaninin çok süslüsünü yapıyım