• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım Ödüllü Yarışma.... Mutfakta Mutluyum

Bende keklere oy verdim Allah utandırmasın hayırlı uğurlu olsun:halay:

Dünya mutfağı diyorum duruma göre değişiklik yaparım :dondurma:

Kurabiyelere oy verdim. Yeni kategori kurabiyeler olursa bu kez kesinlikle katılırım :super:Hoppa:KK8:

Hayır yani sizleri anlamıyorum ben yeniyim galiba:KK43: (eskiden takipçiyim ama6 aydır aranızdayım.) Neye göre kategori seçip neye göre puanlama yapıyorsunuzo_O anlık duygular galiba tam kadınca :KK50::KK11::tokat::KK5:hissiyatlar kadınları anlamak imkansız ( Kazen Kazen ) kurabiye olabilir de sütlü tatlılar soğuk :hasta:olur mevsimi değil ki bence "PİLAV" olmalı şöyle iç pilav tavuğa hindiye doldur "yeni yılı" karşılayalım:deli: (uygun smiley bu olabilir) bereket olsun :KK45:

Hayır yani sizleri anlamıyorum ben yeniyim galiba:KK43: (eskiden takipçiyim ama6 aydır aranızdayım.) Neye göre kategori seçip neye göre puanlama yapıyorsunuzo_O anlık duygular galiba tam kadınca :KK50::KK11::tokat::KK5:hissiyatlar kadınları anlamak imkansız ( Kazen Kazen ) kurabiye olabilir de sütlü tatlılar soğuk :hasta:olur mevsimi değil ki bence "PİLAV" olmalı şöyle iç pilav tavuğa hindiye doldur "yeni yılı" karşılayalım:deli: (uygun smiley bu olabilir) bereket olsun :KK45:
Hımmm,pilavlar da olabilirmiş,hiç aklıma gelmedi.:KK45:
Ben kurabiyeleri geceler uzadı ya,akşam çayın yanına yaparız diye şeyettiydim:KK50:

Back
X