Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Böyle bir smileymi varmış ben yeni görüyorum
Ben yazıyı hızlı yazıyorum da iki saat smiley bulucam diye anam ağlıyor,bir türlü bulamıyorum smileylerin yerini.
Böyle bir smileymi varmış ben yeni görüyorum
Ben yazıyı hızlı yazıyorum da iki saat smiley bulucam diye anam ağlıyor,bir türlü bulamıyorum smileylerin yerini.
Verdin de çıksa katılacakmıydın doğru söyle,hani kurabiyelerde yoksun.Bu arada mezeleri kaçırmışım ya tüh,bekleyemediniz beni değil mi,niye müdahale etmedin kız
Verdin de çıksa katılacakmıydın doğru söyle,hani kurabiyelerde yoksun.Bu arada mezeleri kaçırmışım ya tüh,bekleyemediniz beni değil mi,niye müdahale etmedin kız
Hııı çarşamba çarşafa dolanır,perşembe perişanlık...tamam anladım canım,hı hı
Hem ben yarışmaya katılacağım demedim ki sadece merak ettim.
Tamam bir daha ki oylamaya buralarda olursam söz pilavlara vereceğim oyumu.Sırf sen yorul diye
Tamam bir daha ki oylamaya buralarda olursam söz pilavlara vereceğim oyumu.Sırf sen yorul diye
Deynep eskisi kadar tembel değil senden sonra iki kategoriye katıldı.Birinde ikinci oldu..Bununlada kalmıyorEnlerde En marifetli kk aşçısına aday oldu ve 3. devam ediyor
Her gün yemekleri kim yapıyor?Yemek her gün yapılıyor da ,ne yarışmaya ne yapacağına karar vermek,sunumu düşünmek,çekim bayağı yoruyorSen tabi alışkınsın ,sana zor gelmez
Deynep eskisi kadar tembel değil senden sonra iki kategoriye katıldı.Birinde ikinci oldu..Bununlada kalmıyorEnlerde En marifetli kk aşçısına aday oldu ve 3. devam ediyor