Ay kız kocam sakatlanmasaydı bırakır gelirdim valla önceden de müşfik tarafım ağır bastı sakatlanınca :)sen 2,5 ay boyunca beni çatlatcan he hayatıma kastın mı var
Ay kız kocam sakatlanmasaydı bırakır gelirdim valla önceden de müşfik tarafım ağır bastı sakatlanınca :)sen 2,5 ay boyunca beni çatlatcan he hayatıma kastın mı var
Merhaba
zeytinyağlılar ve salatalar kategorisi sonucunda kazanmış olduğum hediyem dün öğleden sonra geldi siteye ancak girebildiğim için hemen paylaşmak istiyorum...hala şoktayım mutfak eşyası beklerken resimde görmüş olduğunuz sürprizle karşılaştımm...Emeği katkısı geçen herkese En başta da kadınlar Kulübü ve Sevgili Kazen'e çok teşekkür ederim...
Hayırlı günler
Ve katılımcı sayısı çok eee daha Elosayı ve Nevresteyi ve bilmedigimiz maharetli hanımları bekliyoruz bu yüzden yarışmada ilk 3 e hediye bekliyoruz haberin ola
Ve katılımcı sayısı çok eee daha Elosayı ve Nevresteyi ve bilmedigimiz maharetli hanımları bekliyoruz bu yüzden yarışmada ilk 3 e hediye bekliyoruz haberin ola
Hadi nazar değmesin at şu toprağıda bitir canım.Ben hala pc ye atamadım resimleri ve aksi gibi pandispanyanın yapılış aşamasında sıkıntı yaşadık oğlum parçalamış soğuması için bırtaktığımda.Allahım gelmiş birde anne bak ben didim(yedim diyo)
Çok bozulmuştum ama napalım yaptık öyle böyle sanırım akşama kalacak ama yükleme işi.