• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım Ödüllü Yarışma.... Mutfakta Mutluyum

Merhaba:3:
Et kategorisi sonucunda aldığım hediyelerimi sizinle paylaşmak istiyorum:16:Emeği katkısı geçen herkese çok teşekkür ederim:16:
kadınlar Kulübü ve Sevgili Kazen'e çok teşekkür ederim...:16::16::16:
Hayırlı günler:54::54::54:

Oldukça kullanışlı ve özenle seçilmişler tatlım :114: huzur ve sağlıkla kullan canım :16:

Merhaba:3:
Et kategorisi sonucunda aldığım hediyelerimi sizinle paylaşmak istiyorum:16:Emeği katkısı geçen herkese çok teşekkür ederim:16:
kadınlar Kulübü ve Sevgili Kazen'e çok teşekkür ederim...:16::16::16:
Hayırlı günler:54::54::54:

Hayirli olsun ,iyi gunlerde zevkle kullan hemsom :16::16:Cok guzel hediyeler ve bende dahil burdan aldigimiz hediyelerin manevi degeri cok buyuk :kkk:

Yarışma başladıgından beri kimsenin dikkatini çekmedi mi kimse sormadı mı bilmiyorum
şimdi bu yemek yarışmasının ismi ne ? Neden diğer yemek yarışmalarının isimleri yazıyor burda ?

Yarışma başladıgından beri kimsenin dikkatini çekmedi mi kimse sormadı mı bilmiyorum
şimdi bu yemek yarışmasının ismi ne ? Neden diğer yemek yarışmalarının isimleri yazıyor burda ?

Sorunu tam olarak anlamadim ama bu zaten ana baslik.diger biten yarislarin isimleri alt basliga dusuyor devam eden yaris ise guncelde yemeklerin arasinda:26:"makarnalar ve soslar/makarna salatalari

Son düzenleme:
Merhaba
zeytinyağlılar ve salatalar kategorisi sonucunda kazanmış olduğum hediyem dün öğleden sonra geldi siteye ancak girebildiğim için hemen paylaşmak istiyorum:16::16::16::16:...hala şoktayım mutfak eşyası beklerken resimde görmüş olduğunuz sürprizle karşılaştımm...:53::53::53:Emeği katkısı geçen herkese En başta da kadınlar Kulübü ve Sevgili Kazen'e çok teşekkür ederim...:42::42::16::16:
Hayırlı günler

$bornoz1.webp$bornoz2.webp$bornoz3.webp$bornoz4.webp

Merhaba
zeytinyağlılar ve salatalar kategorisi sonucunda kazanmış olduğum hediyem dün öğleden sonra geldi siteye ancak girebildiğim için hemen paylaşmak istiyorum:16::16::16::16:...hala şoktayım mutfak eşyası beklerken resimde görmüş olduğunuz sürprizle karşılaştımm...:53::53::53:Emeği katkısı geçen herkese En başta da kadınlar Kulübü ve Sevgili Kazen'e çok teşekkür ederim...:42::42::16::16:
Hayırlı günler

Eki Görüntüle 715605 Eki Görüntüle 715607 Eki Görüntüle 715608 Eki Görüntüle 715609

aaa gerçekten banada süpriz oldu:53::53::53:
çok güzel güle güle kullan canım:16::16::16::16:

Merhaba
Hayırlı günler

Eki Görüntüle 715605 Eki Görüntüle 715607 Eki Görüntüle 715608 Eki Görüntüle 715609

Gule gule kullan canim ,coook begendim:16::16::16:Guzel surpriz olmus.Yarisan kazanan herkes bilirki burda kazanilan hediyenin ne oldugu cok onemli olmuyor.Burdan kazanilmis olmasinin hazzi buyuk oluyor.Valla cok begendim acaba bir daha katilip bende alsammi bu bornoz takimindan:26:

her zaman süpriz doluyuz : )

Gule gule kullan canim ,coook begendim:16::16::16:Guzel surpriz olmus.Yarisan kazanan herkes bilirki burda kazanilan hediyenin ne oldugu cok onemli olmuyor.Burdan kazanilmis olmasinin hazzi buyuk oluyor.Valla cok begendim acaba bir daha katilip bende alsammi bu bornoz takimindan:26:

bende istiyom:27:

Son düzenleme:
Merhaba
Hayırlı günler

güle güle eskit :) :31:

Back
X