Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sağolasın Nevreste'm, poğaçalar o kadar kaldı, daha pişer pişmez bir kısmını yedik Kekte akşama komple biter, benim kek canavarlarım bir kalıbı bir seferde yiyorgören hayatlarında hiç kek yemedileri sanır, birşey değil bizim köpeciği de alıştırdılar, o da poğaça ve keklerimi yemezse ağlıyor
Sağolasın Nevreste'm, poğaçalar o kadar kaldı, daha pişer pişmez bir kısmını yedik Kekte akşama komple biter, benim kek canavarlarım bir kalıbı bir seferde yiyorgören hayatlarında hiç kek yemedileri sanır, birşey değil bizim köpeciği de alıştırdılar, o da poğaça ve keklerimi yemezse ağlıyor
Tünaydınlarrr.. grip oldum halsizim ,,kemiklerim ağrıyorr. bir oy farkla yöresel kazanmışş. konu açılsın hadiyin mutfağa kollarımızı sıvıyalım gaz verelim kendimize ve yarışma başlasınn..tarifim hazır manisa yöresine ait..