• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım Ödüllü Yarışma.... Mutfakta Mutluyum

Nevreste Nevreste canım ne yapsam oylar harbiden bölünüyor değiştirsemmi oyumu ? Börek dedik ama el açmasına kimse yanaşmıycakmı ne dersin :(

Nevreste Nevreste canım ne yapsam oylar harbiden bölünüyor değiştirsemmi oyumu ? Börek dedik ama el açmasına kimse yanaşmıycakmı ne dersin :KK43:
Canım sen nasıl istersen öyle yap:KK60:
Biz geçen hanımlarla benim konuda biraz sohbet ettik:KK48:Börekleri uzun zamandır yapmadık,haksızlık olmasın diye böyle ayıralım diye düşündük:KK19:Ayrıca katılım ve çeşit fazla olsun diye hazır yufka börekleri olsun dedik:KK45:Tabi herkes bizimle aynı fikirde olursa:KK51:Belki başka kategoriyi tercih ederler:kk77:
Hem oyunuzu değiştirme seçeneğini ekledim:KK19:İstediğiniz zaman değiştirebilirsiniz.:KK60:

İnanki benimkisi beceriklilikten değil be güzelim fazla meraktan her yediğim böreğin çöreğin tarifini almaktan :-)
Ama yapıncada oluyor vallahi ne yalan söyleyim :KK66:
Yarışmada görüyoruz ama becerini canım. O zaman bende senden yana olayım oyumu sana aman yanlış oldu el açmasına vereyim:KK48:

Back
X