Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben sahiden yardım için etiketledim
Canım yemek yarışmamız var,kategorimize katılım yarın sona eriyor oylamaya geçiyoruz
Kategori bittiği için yeni kategoriye geçiyoruzSizden yardım istiyorum yeni kategorimiz ne olsun
Bende bilmiyorum nevreste karar veremedim hepsi güzel ya bakayım hangisine katilabilirsem ona oy vereyim ama diyet yemek kategorisi olsaydı benim için daha iyi olurdu
Bende bilmiyorum nevreste karar veremedim hepsi güzel ya bakayım hangisine katilabilirsem ona oy vereyim ama diyet yemek kategorisi olsaydı benim için daha iyi olurdu
Bilmem ki aslında güzel olurdu katılan olsa diyet yemek tatlı falan genel olmasi lazim ama neyse biz normal kategorileri bitirelim önce de değil mi gidip bir kategori seceyim ben
Hmm güzel kategori bende bişeyler yapabilirim sonuçta
Bilmem ki aslında güzel olurdu katılan olsa diyet yemek tatlı falan genel olmasi lazim ama neyse biz normal kategorileri bitirelim önce de değil mi gidip bir kategori seceyim ben
Evet beğendim onu bende hem yeni yemekler de öğreniriz kışın yapacak çeşit olur belki birde sandviç ve kanepeler hoşuma gitti çok çeşitli olabilir kategori
Nevreste birde aklıma geldi mesela aparatifler oluyor ya yemeklerde o hangi kategori olur öyle bir kategori olsa mezeler mi desem işte onlar anlatabildim mi bilmem de