• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım Ödüllü Yarışma.... Mutfakta Mutluyum

O kadarda değil canım 2 çocukla açamam ben kolay serbetlilerle katılırım anca tembel tenekeyim artık:KK51:

Haklisin canim ,iki cocukla zor :KK51: Kizim kucukken yemek yemeye bile zor firsatim oluryordu ,seni.cok ii anliyorum :KK19: Allah kolaylik versin :KK200: Bebisin nasil bakalim :nazar: Kac aylik oldu prenses :KK200:

Haklisin canim ,iki cocukla zor :KK51: Kizim kucukken yemek yemeye bile zor firsatim oluryordu ,seni.cok ii anliyorum :KK19: Allah kolaylik versin :KK200: Bebisin nasil bakalim :nazar: Kac aylik oldu prenses :KK200:
Oglumda sadece suyla besleniyordum çok huysuzdu ama maşallah kızım öyle değil arada cadılığı tutuyor tabi. 2,5 aylık oldu teyzesi görücü gelmeye başladı:rolleyes:
Sen nasılsın yerlestin mi tamamen evine memnun musun canım

Selâm arkadaşlar , ben oyumu makarnadan yana kullandım , hayırlı olsun bakalım , makarna kazanırsa , şu camın arkasından bi tabak da bana uzatırsanız sevinirim:kk77:
Hangi cam ben yokken cam mı yaptınız evlere servis mi yapılıyor artık vallaha mı kız çok heyecanlandım:KK73:

Oglumda sadece suyla besleniyordum çok huysuzdu ama maşallah kızım öyle değil arada cadılığı tutuyor tabi. 2,5 aylık oldu teyzesi görücü gelmeye başladı:rolleyes:
Sen nasılsın yerlestin mi tamamen evine memnun musun canım

Oyy Allah bagislasin canim :nazar: Mash size :KK19: Benim de oglum cok mulayimdi ama kizim cigir cigir :KK45:
Cok sukur iiyim bende :KK19: Yerlestim ama hala tam anlamiyla duzenimi kuramadim canim :/ Kis ayi oldugundan eve yerlesince pek temizlik yapamadim simdi halilarin ,camlarin ,perdelerin ,kişliklarin temizlik zamani geldi kafam dandini :KK51: Bi yerden baslamam lazim ama nereden :-) :-)

Back
X