• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım Ödüllü Yarışma.... Mutfakta Mutluyum

Kızlar anket nereye uçtu,en son evet ve hayır başabaştı.Benim farketmez oyum vardı,daha onu borsa gibi değerlendirip evet yada hayır karşılığında size satacaktım:cry:
Son durum ne,neye karar verildi?:kk77:
Çoğunluk aynı fikirde olduğu için anketi uçurdum:KK70:Baklavalar açılmaya başlansın:KK45::KK9::KK9::KK9:

Çoğunluk aynı fikirde olduğu için anketi uçurdum:KK70:Baklavalar açılmaya başlansın:KK45::KK9::KK9::KK9:
Nasıl çoğunluk aynı fikirde:KK64:Yani sonuç isteyen istediğini yapacakmı,yani elle açılmış açılmamış farketmez mi,yani bu baklava yarışması mı olacak,yani Zeki Mürende bizi görecek mi:confused:sonu pek olmadı gibi:KK45:

Nasıl çoğunluk aynı fikirde:KK64:Yani sonuç isteyen istediğini yapacakmı,yani elle açılmış açılmamış farketmez mi,yani bu baklava yarışması mı olacak,yani Zeki Mürende bizi görecek mi:confused:sonu pek olmadı gibi:KK45:
İsteyen istediğini yapacak canım:KK19:
Şerbetli tüm tatlılar yapılabilir..:KK51:

Eşitlik vardı :KK45: Baklavayı isteyen oyunu değiştirecek 3-4 kişi vardı:KK30:Bende yok ettim:KK70:
Kakao ve Ben Kakao ve Ben görmesin:KK70:
Evet o bir iki kişiden biri bendim,olan benim oyuma oldu tühhh satamadım kimseye:KK70:Bence iyi olmuş Nevoş eşitlik vardı,bence isteyen istediğini istediği şekilde yapsın.

İnşallah geçmişe bakıp beni suçlayan olmaz:KK17:.Ben şakacıktan evet demiştim aslında.:KK45:
Bu nasıl şaka:KK70:
Canım mesajın çok mantıklı:KK19:İsteyen istediğini yapsın zaten emeğe bakılmıyor:KK19:Herkes emek harcıyor biri biraz daha fazla:KK45:Ama sunum hepsinden önemli:KK19:Belki ben şekerli ekmek yapar 1. olurum bilemeyiz:KK30:
Evet o bir iki kişiden biri bendim,olan benim oyuma oldu tühhh satamadım kimseye:KK70:Bence iyi olmuş Nevoş eşitlik vardı,bence isteyen istediğini istediği şekilde yapsın.
Evet canım herkes istediğini yapsın;)Hem çoğunluk baklava yapmak istiyor:KK45:

Bu nasıl şaka:KK70:
Canım mesajın çok mantıklı:KK19:İsteyen istediğini yapsın zaten emeğe bakılmıyor:KK19:Herkes emek harcıyor biri biraz daha fazla:KK45:Ama sunum hepsinden önemli:KK19:Belki ben şekerli ekmek yapar 1. olurum bilemeyiz:KK30:

Evet canım herkes istediğini yapsın:KK66:Hem çoğunluk baklava yapmak istiyor:KK45:
Baklava yapacak arkadaşların önünde saygıyla eğiliyorum,üstelik birde elde açacaklara...Bu yarışma beni aşar:KK52:

Baklava yapacak arkadaşların önünde saygıyla eğiliyorum,üstelik birde elde açacaklara...Bu yarışma beni aşar:KK52:

Talı demek sadece baklava demek mi.Bunu kadayıfı var,revanisi var,kemalpaşası var,varoğlu var,tabii yapana.Benim gibi hazıra konana pastane var ,tatlıcı var.:KK53:Belki kolay tarif paylaşan çok olurda,paramız cebimizde kalır:KK73:.@Nevreste kolay dediysek şekerli ekmek demedik:KK45:

Back
X