• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım Ödüllü Yarışma.... Mutfakta Mutluyum

Bence de ayrı baklava kategorisi olsun, ramazan bayramına yapariz, haksızlık olmasın. Bende hayır dedim. Lokma sönük kalmasın aralarında :KK53::KK53:
Bayrama yakın baklava kategorisi fikride supermis:KK9: ya bi kac saat ugramadim pek anlamadim simdi nolduda anket kalkti oylarla belirlenmiyecek miydi baklava konusu:KK35::KK64::KK64:

Oylama sonucu nedir ?:-)

Arkadaşlar bende el açması baklava kategörisi olsun taraftarıyım . Tabiki daha sonra , En az baklava açarım diyen 5-6 kişi var burda bu 10 kişi olur yarışma olursa .

Güzelde olur bence ustalar çekişmesi gibi bişi olur :33:

Bu nasıl şaka:KK70:
Canım mesajın çok mantıklı:KK19:İsteyen istediğini yapsın zaten emeğe bakılmıyor:KK19:Herkes emek harcıyor biri biraz daha fazla:KK45:Ama sunum hepsinden önemli:KK19:Belki ben şekerli ekmek yapar 1. olurum bilemeyiz:KK30:

Evet canım herkes istediğini yapsın;)Hem çoğunluk baklava yapmak istiyor:KK45:
Aaaa el açması baklavadamı serbest olacak . Geçmişi okumamıştım bende başka kategöride olacak sanmıştım .. Amanınnnn ben kırdıgım cevizleride yemiştim :D:D:D

İnşallah vakit bulabilirim , nisan ortasında sınavım var :(.

Aaaa el açması baklavadamı serbest olacak . Geçmişi okumamıştım bende başka kategöride olacak sanmıştım .. Amanınnnn ben kırdıgım cevizleride yemiştim :KK70::KK70::KK70:

İnşallah vakit bulabilirim , nisan ortasında sınavım var :KK43:.
Evet herkes istediğini yapabilir:KK60:Hayırlısı olsun:KK19:

Aaaa el açması baklavadamı serbest olacak . Geçmişi okumamıştım bende başka kategöride olacak sanmıştım .. Amanınnnn ben kırdıgım cevizleride yemiştim :D:D:D

İnşallah vakit bulabilirim , nisan ortasında sınavım var :(.

Biz kazanmisiz aeben 'cim :rolleyes:
Bende baklava acik kudela takamiycam diye cok endiselenmistim bi an :KK53:
Ne sinavi canim o_O

Biz kazanmisiz aeben 'cim :rolleyes:
Bende baklava acik kudela takamiycam diye cok endiselenmistim bi an :KK53:
Ne sinavi canim o_O
:-). Oylamada evetmi çıktı ? Ben göremedim oyda kullanmamıştım zaten .
Aslında kızların dediklerinede katılmıyor değilim . Gerçi kk hatunlarının neye oy verecegi belli olmuyorya :D
ben tek olarak el açması baklava yarışsın görüşündeyim aslında , böyle pek içine sinmeyecek :(. Tabi baklavayı yaparsam :-)..

Aöf. Canım . İlahiyat okuyorum ..

Back
X