• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım Ödüllü Yarışma.... Mutfakta Mutluyum

Benide etiketlegin için tesekkur eden cnm ben oyumu sütlü tatlılardan yana kullandim

Sizde çorba dediyseniz yarışmaya katılacaksınız demektir,oy verenlerin yarışmaya katılma gibi bir zorunluluğu var değil mi Nevreste Nevreste :KK53:
Hadi yaa ben bilmiyordum :/ben yarismaya katilmiyacaktim ki...arkadas etiketledi geldim oy kullandim sadece:KK48:iyide ben nasil bi yarismadir onu bile bilmiyorum ama yaa:KK51:

Hadi yaa ben bilmiyordum :/ben yarismaya katilmiyacaktim ki...arkadas etiketledi geldim oy kullandim sadece:KK48:iyide ben nasil bi yarismadir onu bile bilmiyorum ama yaa:KK51:
Artık kullandınız iş işten geçti yarışmaya katılacaksınız,hem isminizden dolayı mutfakla haşır neşir olduğunuz da belli,biz size yarışmaya nasıl katılacğınızı öğretiriz üzülmeyin:KK48: Nevreste Nevreste buralarda değilsin sanırım ama yokluğunda sana yeni bir kurban buldum:KK48:

Artık kullandınız iş işten geçti yarışmaya katılacaksınız,hem isminizden dolayı mutfakla haşır neşir olduğunuz da belli,biz size yarışmaya nasıl katılacğınızı öğretiriz üzülmeyin:KK48: Nevreste Nevreste buralarda değilsin sanırım ama yokluğunda sana yeni bir kurban buldum:KK48:
Mutfakla hasir nesirimde guzelim:KK53:ben yurt disindayim ama oluyomuki?ahh @talhayasir yaktin beni:KK14:bide pek cesit corbada bilmiyorum enemmmm:KK70:

Back
X