• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım Ödüllü Yarışma.... Mutfakta Mutluyum

Ahaha deli misiniz kızım yakmayın beni :KK70: :KK70:

"Denk gelmiştim" hıhı peki:KK45:
Denk gelmiştim dediysek ,bir zamanlar bir arkadaşınızı sevdiğimden dolayı ,yorum yazmasam da bildirim geldikçe baktığım oluyordu.Bu kadar önemsemeyin kendinizi.Ben şahsen öyle yapıyorum.:dondurma:Önceki mesajı yazarken şimdi takip ediyor sanırlar,yazmasam mı acaba dedim,sonrasında amaaaan ne düşünürlerse düşünsünler önemli değil diyerek yazdım.:KK14:

Denk gelmiştim dediysek ,bir zamanlar bir arkadaşınızı sevdiğimden dolayı ,yorum yazmasam da bildirim geldikçe baktığım oluyordu.Bu kadar önemsemeyin kendinizi.Ben şahsen öyle yapıyorum.:dondurma:Önceki mesajı yazarken şimdi takip ediyor sanırlar,yazmasam mı acaba dedim,sonrasında amaaaan ne düşünürlerse düşünsünler önemli değil diyerek yazdım.:KK14:
Benide takip ediyon dimi deynepnaskım :KK37:

Sen takip edilmeyecek hatun musun aşkımmmmm:KK37:Bir aralar duygusala bağlamıştın ,şu an iyisindir umarım.:KK19:Ne yaptın ,bayramda sözlünün elini öptün mü?:KK45:
Hâlâ aynı durumdayım :confused: ilk gün geldi erkenden eşofmanla gördü, korktu opturmedi elini :KK70:
Bugün tatile çıkıyoruz :cool:

Yoo kendimizi o kadar önemsemiyoruz, kendi aramızda arkadaşlarımızla geyiğimizi yapıyoruz :)
En azından bir grup kadının kendi arasındaki geyikleri girip girip okuyanlar kadar önemsemiyoruz ;) Eğer girip girip okumuyorsanız üstünüze alınmanızı gerektiren bir şey yok demektir değil mi :)

Hâlâ aynı durumdayım :confused: ilk gün geldi erkenden eşofmanla gördü, korktu opturmedi elini :KK70:
Bugün tatile çıkıyoruz :cool:
Demek ki erkenden seninle bayramlaşmak istedi ,ileride göreceği manzaraya hazırlıklı olsun,hep süslü püslü görecek değil ya:KK53:İnşallah tatilde güzel vakit geçirirsin canım.

Back
X