• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım Ödüllü Yarışma.... Mutfakta Mutluyum

Yok kız o kategoriyi seçelim,geride kaldı diye pes etmeyelim,son günü madem o kategori olmuyor pastalara takviye ekip olarak katılırız.:rapci:Belki zeytinyağlılar atağa geçer belli mi olur.Sık dişini çikolata ,frambuaz seni yanıltmasın :KK45:.Zeytinyağlı sarma ,biber dolması,taze fasulye,barbunya getir gözünün önüne :KK53:
Tamam tamam pes etmek yok deynebim :KK55:tam yol ileri ayyy bu nuryolu nuryolu nurum böyle bana çikolata falan deyince ben şey ettim yaaa söyle bol soslu falann:KK23:
Neyse taze fasulye,bamya,barbunya ohh miss gibi zeytinyağlı Timam :sus:öyle yapalım kimse duymasın:KK70::KK70:

deynepnaz deynepnaz ben yaz diye zeytinyağlılar mı olsun ki dedimdi oyumu ona verdimdi:KK45:
Ama nuryolu nuryolu nurum öle bi anlatmış pastaları ki değiştirsem mi acep diye düşündüm yafuu :skandal:çikolata,frambuaz,meyve falan feyz alır miyiz ki acep.:KK76:
Sen naptin deynebim degüştürdün mü oyunu :KK23:

Kac kategoridir yemek yapiyoz arkidisler, rengarenk meyvelerin zamani gecmeden guzel bir pasta kategorisi daha guzel olur diye dusundumdu :KK71: Hem zeytinyag her zaman var ,meyveler cilekler dondurmalar her zaman yok :KK30: Tabii eger zeytinyaglilar onde giderse bende katilirim lakinn su anda makarnalarla yarisiyoz :KK30: deynepnaz deynepnaz Deynos ,sen niye sedefimi dogru yoldan ceviriyon bakim :skandal:

Kac kategoridir yemek yapiyoz arkidisler, rengarenk meyvelerin zamani gecmeden guzel bir pasta kategorisi daha guzel olur diye dusundumdu :KK71: Hem zeytinyag her zaman var ,meyveler cilekler dondurmalar her zaman yok :KK30: Tabii eger zeytinyaglilar onde giderse bende katilirim lakinn su anda makarnalarla yarisiyoz :KK30: deynepnaz deynepnaz Deynos ,sen niye sedefimi dogru yoldan ceviriyon bakim :skandal:
Ayyy nurum doğru yolda çikelatalar var çilenkler var dimiii:KK53:
Abowww deynepnaz deynepnaz :ıslık: ben değiştirciiiimmm galiba hazır makarnalarla yarışırkene bilmiyommm:KK61:

Ben Nicki Mouse Nicki Mouse ya karışmıyorum ki,herkes hür,istediğine oy verebilir:KK30:
Ayyy nurum doğru yolda çikelatalar var çilenkler var dimiii:KK53:
Abowww deynepnaz deynepnaz :ıslık: ben değiştirciiiimmm galiba hazır makarnalarla yarışırkene bilmiyommm:KK61:
:sopa: :sopa: :sopa: :KK53:

Back
X