Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bayadır bakmıyordum bi bakayım dedim çok üzüldüm pinkstrap
rabbim cennetinde kavuştursun başka ne diyeceğimi bilemiyorum, ama ne guzel bir sefaatcin var artık elelrinden tutacak senin inşallah
Sen hangi taraftasın olur diyen mi,olmaz diyen mi?
Zeytinyağlı da olsa ,etli de olsa salçasız yemek solgun duruyor ,bence salçalı olur.Tercih etmeyen koymaz kaynanam gibi.KK da uzun süreden sonra kaynana diyen oldum herhalde ,burada ki hali kv
Sen hangi taraftasın olur diyen mi,olmaz diyen mi?
Zeytinyağlı da olsa ,etli de olsa salçasız yemek solgun duruyor ,bence salçalı olur.Tercih etmeyen koymaz kaynanam gibi.KK da uzun süreden sonra kaynana diyen oldum herhalde ,burada ki hali kv
Salçasız biber dolmasına biber dolması demem ben .Tencereye dizince salçalı sos dökerim. Bence o teyze güzel olduğunu gördüğü için muhalefet olmuştur.Enişteye sorsaydın güzel olmuş mu diye Farz mı bu illa zeytinyağlı salçasız olacak diye .Hem ne demişler yemeğin salçalısı makbuldür diye bir söz bile var .