Evet canım anne sütü alıyor. Ama sütum çok değil zaten . Emzirme aralığı da uzun tutuyorum.Kendi haline birakma olayo buyuk cocuk icin dogru ama konu sahibinin cocugu daha 15 aylikmis. Kendi haline birakmasi icin kucuk gibi geldi bana
Benimde 15 aylik bir oglum var yemesi problemli sizinki anne sutu aliyormu yazmamissiniz bizimki anne sutu aliyor ve hala en uzun 2 saatdi emme araligi oyle olunca yemek yemiyordu bi arkadasim bildirc8n yumurtasi onerdi gercekten ise yaradi muhallebisinin icine kiriyorum cok sukur qcti istahini ee doyunca memeye ilgisi azaldi emmedikce daha cok yemk yedi.
Bildircin yumurtasini bir debeyin isterseniz
Sizin de allah yardımcınız olsun. Çok iyi anlıyorum ben sizi.Benim oglumda 3 yasinda. Kaç kere oturup ağladığımi biliyorum. Maalesef çözümü yok. Kiyaslamayayim diyorum ama maşallah aynı yaşta yegenim iki tabak yemeğini yoğurdunu meyvesini ard arda tüketirken bizimki ağzını bile acmiyor ya içim acıyor resmen. Sonuçta büyume cagindalar. Denemediğim yol kalmadı. Umarım bana da rehber olur burası.
Benim kızım 13 aylık oldu Allaha şükür yemesi iyiydi bize yaptığım yemekleri onun ağız tadına göre yapıp yediriyorum.Kendi haline birakma olayo buyuk cocuk icin dogru ama konu sahibinin cocugu daha 15 aylikmis. Kendi haline birakmasi icin kucuk gibi geldi bana
Benimde 15 aylik bir oglum var yemesi problemli sizinki anne sutu aliyormu yazmamissiniz bizimki anne sutu aliyor ve hala en uzun 2 saatdi emme araligi oyle olunca yemek yemiyordu bi arkadasim bildirc8n yumurtasi onerdi gercekten ise yaradi muhallebisinin icine kiriyorum cok sukur qcti istahini ee doyunca memeye ilgisi azaldi emmedikce daha cok yemk yedi.
Bildircin yumurtasini bir debeyin isterseniz
Kac kilo acaba zayifken uzerine birde kilo verdiyse yazik yavruya dr. Istah acici birsey onermedi mi vitamin takviyesi felanEvet canım anne sütü alıyor. Ama sütum çok değil zaten . Emzirme aralığı da uzun tutuyorum.
3 ay üstüne düşmedim. Gün boyunca sadece anne sütü aldığı gün çok oldu. Belki yanında bir iki lokma birsey. Neyse boy ve kilosuna baktirdim. 500 gr. Vermiş. Bir de üç ayda 1 cm. Uzamis.
Ben de emin olun gelişimini etkilemese hiç onemsemeyecegim. Ama presentil değeri yüzde 90 dan 50 ye düşünce yavaş yavaş artık sorun etmeye başladım.
Malesef kendi haline bırakmak biz de ise yaramadı.
Hani acliktan uyaniyorsa bildircin yumurtasiyla istahi acilir doyarsa az uyanir ama direk etkisi olacagini pek zannetmiyorum. Disleri sikistiriyordur belki ondan cok uyaniyor olabilirBenim kızım 13 aylık oldu Allaha şükür yemesi iyiydi bize yaptığım yemekleri onun ağız tadına göre yapıp yediriyorum.
Bir kac tane yemek dışında seçmez ama bu ara annesutune kafayı takmış durumda saat başı olmadan karnı tok olsada emmek istiyor.
Gece uykusu zaten kac kere emmek icin bölünüyor artik saymiyorum. Muhallebiyi anca bir iki kaşık alır bırakır o yüzden yapmıyorum.
Bıldırcın yumurtası uyumasını düzene sokar mı?
Onuda takip ettim açlıktan değil kesinlikle dogdugundan beri böyle.Hani acliktan uyaniyorsa bildircin yumurtasiyla istahi acilir doyarsa az uyanir ama direk etkisi olacagini pek zannetmiyorum. Disleri sikistiriyordur belki ondan cok uyaniyor olabilir
Yardimci olabilmeyi cok isterdim ama ne benim bir bilgim nede cevremden gozlemledigim bisey yok bu konuyla ilgili. Benim oglumum dis donemleri disinda cok sukur uykusu iyiydi hep sartlari gozden gecirin belki sicaktan,soguktan uyumuyordur yatak rahat degildir, susuyor olabilir gece vermiyorsaniz su vermeyi deneyin, erken uyutuyor olabilirsiniz gunduz cok uyuyorsa gece uyumak istemiyor olabilir aklima helen ihtimaller bunlar insallah duzene girer uykularinizOnuda takip ettim açlıktan değil kesinlikle dogdugundan beri böyle.
Aslında iştahlı bir bebek kilosu 9600 boyu 75 cm yerinde herşeyi ama gece uykusuna ne yaptıysam çözüm bulamadım malesef..
Evet su an sıcaktan zor dalıyor uykuya su iciriyorum sürekli. Gece sürekli kalkmasın diye ne yapmam lazım onu bilmiyorum.Yardimci olabilmeyi cok isterdim ama ne benim bir bilgim nede cevremden gozlemledigim bisey yok bu konuyla ilgili. Benim oglumum dis donemleri disinda cok sukur uykusu iyiydi hep sartlari gozden gecirin belki sicaktan,soguktan uyumuyordur yatak rahat degildir, susuyor olabilir gece vermiyorsaniz su vermeyi deneyin, erken uyutuyor olabilirsiniz gunduz cok uyuyorsa gece uyumak istemiyor olabilir aklima helen ihtimaller bunlar insallah duzene girer uykulariniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?