Yemin ederim bıktım artık. .

HayatBen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2016
2.698
1.137
133
14 yıl bi şirkette çalışıyorum..
gel zaman git zaman şirket için neler yaptım kıymetim bilindi mi hayır ?
4 yıl önce önume belirsiz iş sözleşmesi getirildi , imzalamadım. (yeni işe girenler için gerekli çünkü..) bu sözleşmeyi imzalamadım diye kadın bana acayip zıt gitti (patron karısı )
ondan sonra hep bi psikolojik mobing uygulandı. patronm hakaret bile etti.. sonra yanlş anlşldm özür dilerim fln dedi.
muhasebe de bir kişi açık çıktı oraya gireyim diye patronmla konustum o da tamam sen yıllardr bzmle çalışıyorsun tabi seni alacaz modu oldu.. sonuc 4 patron olunca baska kız alıp oraya koydulr. patronlardan 1i kabul etmemiş daha doğrusu karısı İnsan kaynaklarında çalıştgı için bizim şirkette ikisi istemedi. Patronuma söyledim böyle böyle ne gerek vardı ki kemkümledi.
şimdi kıza gözu gibi bakıyorlr kızda işini biliyor tabi alttan altta patron karısna bi yağcılık bi iyi davranmalar siz olmasnz ben napardım burada kısmı .. kadını arkasna aldıgı için herseyını yaptırıyor.. küçük işleri bile kız kadın sayesinde bana yaptırıyor.. işin ilginci patronlarda ondan yana.. Daha sabah bir şey oldu onun için ama çok ıvır zıvır gerektiren bişiy oldugu için patron karısı geldi bizim x le çok işimz var sen patrona whatsaptan yaz sen yap bnları faln dedi.. ben bilmiyorum ama dedim form doldurmak gerekirse onu x biliyordu dedim işimz var suan sen yaparsın halledersin dedi bişiy demedim sinirlendm acayip..
sorun böyle yağcı olmadıgım için mi bu durum ? olamıyorum ne yapayım.. ama gerçekten çok bunaldım artık sıkıldım . şirkette birkaç kişi de bu durumu biliyor ooo sen ilk defa mı karşılasıyorsun bu şirkette bir kaç kişinn hep öncelkleri var..
içimi dökunce rahatladım yemın ediyorum..
şimdi kıza nasl davranacağımı bilmiyorum. . bi masumluk ayakları daha yeni babası vefat etti çok ii anlıyorum onu bnde babamı 4 yasmda kaybettim .. bişiy demıyorum diyorum sonra içimde ki vicdan boşver sus orkide babası yeni vefat etti sus diyorum..

siz ne iş yapıyorsunuz?
14 yılda maaş artışınız vs tatmin edici düzeyde oldu mu, terfi aldınız mı?
yönetici asistanıyım.. hayır maasa zam yapıldı her yıl yapılır herkese ne aynı oran yapılmaz ama.ç Şuan baska yere geçsem daha çok alırım.. asgari ücretten çok az üstü alıyorum.. 14 yıldır yönetci asistanıyım..

yönetici asistanıyım.. hayır maasa zam yapıldı her yıl yapılır herkese ne aynı oran yapılmaz ama.ç Şuan baska yere geçsem daha çok alırım.. asgari ücretten çok az üstü alıyorum.. 14 yıldır yönetci asistanıyım..
ne mezunusunuz ki?
14 yıl yönetici asistanlığı yapmak için uzun bi süre.
ha rönesans holdingte yönetim kurulunun asistanısınızdır. o tamam. ama bu tip patron şirketinde hangi pozisyon için olursa olsun 14 yıl çalışmak mantıklı değil.

ne mezunusunuz ki?
14 yıl yönetici asistanlığı yapmak için uzun bi süre.
ha rönesans holdingte yönetim kurulunun asistanısınızdır. o tamam. ama bu tip patron şirketinde hangi pozisyon için olursa olsun 14 yıl çalışmak mantıklı değil.
lise mezunuyum..
evet uzun bir süre.. Çıkamadım da borcum vardı tazmınat kısmı için.. allahran suan nişanlıyım evlennce direk çıkıcam..

Aaaaa ben mi yazdım acaba bunu dedim. Aynı pozisyon , aynı durum , aynı sene :(
Ama bizim patronların eşlerini tanımayız bile biz.

Lise mezunuyum.. baska bi şirketle konusmaya gittim ynai kendmi denemk için..
tecrubem baya oldugundan bana istediğim maası verdiler.. ama sonrası burası yıllarım var pat diye çıkamadm .. sabırla beklıyorum
Ben lisans mezunuyum ama buraya girdiğimde 3. sınıftaydım . Şimdi kendim ayrılırsam alamayacağım tazminatım için çalışmaya devam ediyorum :(

Lise mezunuyum.. baska bi şirketle konusmaya gittim ynai kendmi denemk için..
tecrubem baya oldugundan bana istediğim maası verdiler.. ama sonrası burası yıllarım var pat diye çıkamadm .. sabırla beklıyorum

Diger kizin pozisyonu nedir?

lise mezunuyum..
evet uzun bir süre.. Çıkamadım da borcum vardı tazmınat kısmı için.. allahran suan nişanlıyım evlennce direk çıkıcam..
evet evlenince hemen çık al tazminatını. Ben bunu yapmadım hala pişmanlığını yaşıyorum. Bundan sonra da nasıl alırım tazminatı onu araştırıp duruyorum .

Diger kizin pozisyonu nedir?
ilk basta benm yanıma oturttulr o da lise mezunu sonra ben patronmla konustum muhasebe için o da konusmus.. İk daki kadın bana gıcık oldugundan onu muhasebeye aldı :) o gunden bu yana işle yada işimle alakası olmayan ıvır zıvırla mobinge devam ..

İçinde bulunduğunuz durumu siyasi davranamadığınız için yaşıyorsunuz.Böyle şeyler çoğu yerde yaşanıyor Bazı karakteri oturmamışlar Yağlayıp ballıyolar ayıya dayı diyolar geçiyorlar..
Öylelerinden olacağıma içinde bulunduğum durumda olurum daha iyi :işsiz:

İçinde bulunduğunuz durumu siyasi davranamadığınız için yaşıyorsunuz.Böyle şeyler çoğu yerde yaşanıyor Bazı karakteri oturmamışlar Yağlayıp ballıyolar ayıya dayı diyolar geçiyorlar..
Öylelerinden olacağıma içinde bulunduğum durumda olurum daha iyi :işsiz:

siyasi davranamadıgım için derken ? yani yağcı olmadııgm için mi demek istiyorsunuz..
ben pozisyonmdan memnunum çünkü İk da ki kadınla yapamam ben bel bağlamamak işime geliyor..
ben sadece ıvır zıvır işler bana gelınce ayar oluyorum..
normalde zimmet formu X kızın yapması lazım ama çok oldugundan Kadın orkide sen yap diyor.. Bizim işimiz çok oluyor.. ben bu tür seylere ayarım.. yoksa ikisi de bulmuş birbirini menfaat çıkar..

evet. evlilik sebebi ile istifa ettiğinizi belirtmeniz lazım ama mutlaka.

söylerim önceden evlennce çıkmam gerek diye bi bahane bulurum artık ne yapayım.. Annem de sey diyor eger istda olursa 6ay a kadr çalış borcunu öde sonra taşınıcaz diye çıkarsın diyor. Duruma göre bakacagım zaten.. Baktım İstdayım evlendıkten sonra Gidip İK ile konusucam işten ayrılıcam diye sigortadan da belge alırım bu da evlilik için çıktıgıma dair belge derim.. muhtemelen gerek yoktu orkidecim zaten hakkını vericez modu olucaktr ama umurumda değil.. guzel bi bahane konusması bulmam gerek..

Back
X