yemin ederim bu sefer kilo vericem !!!!!

m1m2m3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2010
278
0
96
Balıkesir
merhaba.boyum 1.50.kilom 50. 5 kilo vermem lazım.sürekli diyete başlayıp bırakıyorum.basenlerim çok büyük.biraz önce bayram için yeni aldığım pantolonumu giydim ve üzerimde dapdar durdu!!! inanılmaz üzüldüm.psikolojim bozuldu artık.şimdi yemin ediyorum, 1 ay içinde 5 kilo vericem ve 25 kasımda gelip buraya yazıcam inşallah!!! :( eğer hızlı kilo vermeme yardımcı olacak yöntemler söylerseniz çok sevinirim :/

Boyuna göre kilon normal. Bayramlık derdinde olduğuna göre 95 doğum yılındır muhtemelen. Bence dengeli beslen, sonra pişman olma. Bir arkadaşım zayıflamak uğruna sadece diyet bisküvi yiyordu saçları döküldü ve sürekli mide problemleriyle uğraşıyor. önce sağlık:3:

kısa sürede kilo vermek neden .....sen sadece şekeri ve ekmeği kes gerisi kendiliğinden gelir.......

bir de diyet ürünler kullanma yazık edersin kendine......kilo da verdirmiyorlar sadece vücutta büyük bir yaıkım yaşarsın

bende 2 haftadir diyetteyim tabiki yapman gereken seyler cok bilindik seyler aslinda 2.5 litre su sart ve aksam 6 dan sonra bisey yenmicek bu sekilde ben 2 haftada 2 bucuk kilo verdim tabiki sekeri ekmegi abur cuburu kesersen birde yesil cay oneririm. kolay glsin bende senigibi 3 gun en fazla 5 gun sonra diyeti bitirirdim ama oncelikle beyinde bitirmelisin yoksa yenik dusuyosum nefsine :-( kolay gelsin umarim herkes istedigi kiloya ulasir

Hizli verirseniz hizla alirsiniz,marifet kiloyu vermekte oldugu kadar korumaktadir da..bunun tek ve kalici yolu beslenme aliskanliklarinizi degistirmek ve hayatiniza mutlaka sporu katmak. Spor salonu imkaniniz yoksa da gunde yarim saat tempolu yuruyus yapin. Ogunlerinizi aksama dogru hafifletin,daha cok meyve,sebze yemeye calisin.

Basenler için basen yürüyüşü yapın yani tek bacağı öne atıp arka bacağın dizini yere değdirecek kadar yaklaşmak. En azından 15erli 3 set yapın her gün.
Onun dışında ekmek ve şekeri kesin. Akşam 5 gibi yiyin yemeğinizi acıkırsanız meyve veya yağsız salata yersiniz. Ağır yemekleri akşam yememeye çalışın onun dışında sıkı bir diyete gerek yok bence. kilonuz çok da fazla değil aslında orantısız aldınız sanırım. Benim boyum da 152 flan ve 46 kiloyum şu an. Ciddi bir sıkıntım yok ama sıkılaşmak istiyorum ve belim kalınlaştı ondan şikayetçiyim :)

bana normal gibi geldi boyunuz ve kilonuz
acaba pantolonu 1beden küçük almış olabilir misiniz:26:

Back
X