Arkadaslar iyi aksamlar. 2014 yilindan beri devam eden iliskimizi 2019 eylulde evlenerek dunyarvine girdik. Ama o kadar pisman oldum ki her konuda. Esimle sevgili oldugumuz donemlerdede hic bir sekilde anlasamazdik. Iliskimiz hep patirti kavgayla devam etti. Insan sanirim biseyler basina gelmeden anlamiyor. Kavga ediyorduk ama yinede barisiyorduk. Ayrilamadik. Ama keske ayrilsaymisiz. Evlendik ve hala hersey ayni devam ediyor. Surekli kavga halindeyiz. 2bgun iyiysek 5 gun kotuyuz. Ilgisiz bi insan. Benim sevdigim edger verdigim seylere deger vermeyen bi insan. Kavga könuliari ciddi derecede onemsiz konular ama artik tahammul seviyem okadar azaldi ki. Surat asmasina gerginligine sesini yukseltmesine artik katlanamiyoeum. Kendisinden artik sogudum. . Yasadigimiz yeri suan oturdugumuz evi de sevmiyorum zaten benimseyemedim. Insan esiyle herseyi konusup herseyi birlikte yapmaj ister oyle degil mi. Ama ben esimle bi problemimi uzuntmu sevincimi vs konusamiyorum. Benim sevdigim hic biseyi yapmaz. Ben sosyalligi gezmeyi seven biriyim. Ama esim tam aksina. Butun hafta evde durur ve asla evden disari cikmaz. Benide tek basima bsyler yapmam icin rahat birakmaz. Etrafimdaki evlilikleri gordukce icim giduyor imreniyoeum. Banami boylesi denk geldi diyorum. Inanin o kdr bunaldim ki artik hic biseyi onemseyemiyoeum. Yasim daha 26 ve omrum boyle curuyecek diye yzuluyoeum. Bosanmak tabiki bunun cozumu. Eminim ki esimde benim icin boyle dusunuyor. Davranislarindan belli zaten. Sirf aileler yuzunden duraksiyorum ama hic ama hic mutlu degilim. Daha anlatsam inanin o kdr cij sey varki. Ailem bu durunlarmzi blmiyor uzulmesnler die anlatmiorm ama esimin ailesi biraz daha farjnda bazi seylerin. Artik degersizlikten kavgadan gurultuden iskildim. Ve daha evleneli 4 ay oldu. Yani bi iliskinin zuun yada kisa lomasi onemli degil. Yasicagn kotu seyi yasiyosun