Sinirden ağlayarak yazıyorum. Annem artik beni delirticek yemin ediyorum yaşlandim onun yüzünden inadı yüzünden ya.
Bir haftadır hasta, boğazları şiş öksürüp duruyor. Ve hastaneye gitmemek için inat ediyor. Arkadaştan arabayı aldım bu sabah hastane uzak olmamasına rağmen üşümesin diye. Emrivaki yaptım ama gitmedi, bu nasıl bir inattir ya ciddi ciddi gitmedi.
Neyse bugün izin almıştım işe de gitmedim. Allahtan gitmemisim. Komşuyla telefonda konuşmuş limonlu ballı bi tarif öğrenmiş o boğaza iyi geliyormuş. Onu içti sonra mutfaktan garip sesler duydum. Hani boğulma sesleri gibi can çekişiyor bildiğiniz. Boğazına o içtiği şeyden kaçmış. Nasıl çırpınıyor. Öyle bi paniğe kapıldım ki anlatamam. Ne yapacağimi da bilmiyorum o anda, ağlayarak sırtına vura vura su icire icire geçti boğulması.
Benim elim ayağim titriyor tabi hala. Olayın şokundayim. Gitmiş dünden kalan biberli çorbayı isitmiş yahu içme şunu diyorum bana bağırıyor senden bir şey isteyen yok gir içeri öleceksem de ben kendim ölürüm diyor. Sebebi sabah hastaneye gitmedi diye kavga ettik o . ve o çorbayı içtikten sonra yine ayni sekil oldu. Yine boğulmaya başladı genzine tükürük kaçıyor Heralde. Yine su içirdim geçti.
Artik bir şey diyemiyorum. Bağıra bağıra ağlıyorum artik neden bu kadar delirtiyor beni, en sonunda kabul etti yarin hastaneye gideceğiz. Ama bu gece nasıl uyuycam ben ya uyurken yine olursa ? O halde insanin elinden bir şey de gelmiyor.
Su bir haftada yemin ediyorum yaşlandim ya. Ne kendini düşünüyor ne beni.