yemin ediyorum öldürücem kendimi artik

Neden yorum yapmak için kafaniza silah dayadigimi ima ediyorsunuz ki? Ben içimi dökmek için konu açtım, herhangi bir çare aradığım için değil. Tavrım size rahatsızlık verdiyse başka bir konuya geçebilirsiniz. Siz de tuhafsiniz.
Ne bileyim..yemim ederim kendimi oldurucem..diye konu basligi gorunce bu kadar delirecek birsey goremedigim.icin ben de oyle yazdim.

Neyse ben dediginiz gibi baska konuya geceyim.

Lakin beni ilgilendiren birsey degil durumunuz.

Annenize ve size acil sifalar

Ne bileyim..yemim ederim kendimi oldurucem..diye konu basligi gorunce bu kadar delirecek birsey goremedigim.icin ben de oyle yazdim.

Neyse ben dediginiz gibi baska konuya geceyim.

Lakin beni ilgilendiren birsey degil durumunuz.

Annenize ve size acil sifalar
Ya başliğin sebebi annemin iki kere bogulmasiydi, ona üzüldüm ve telaş yaptım artı buna rağmen gitmiycem gitmiycem deyip olayı inada bindirmesi canımı çok sıktı. Ağliyordum çünkü çırpınırken bir an nefessiz kalıp öleceğini düşündüm. Yani bence paniklemek için yeterli sebepler. Öte yandan insan bazen tanımadığı birilerine dert yanmak ister, şimdi bir arkadaşıma ya da akrabama anlatsam onlar da panik yapacak iş dallanıp budaklanacak vs. O yüzden sadece anlatmak için konu açtım bir çare arayışından dolayı değil.

Kadın bence yaşlı değil
64 yaş ne ki?
Eğer kronik bir hastalığı vs yok ise daha dinçtir diye düşünüyorum
Aile hekimi evden çıkamayacak olanlara geliyor bildiğim kadarıyla
Bizim aile hekimimiz olaya bu yönden bakmıyordu. Zaten haftada 1 gün dolaşıyorum isteyen varsa gelirim diyordu ve geliyordu da. Hatta sabah arar teyit bile ederdi.
Belki bir ihtimal diye söyledim. Denemekten zarar çıkmaz.

Bazen insanlar ihmalkar olabiliyor ve hastalıklarını onemsemiyorlar,ölecek duruma gelene kadar hastaneye gitmemek , bir haftadır hasta olan kisiye hastaneye gitmesi yonunde ısrar etmekten daha mantıksız bana kalırsa. Ayrıca o benim annem, "kararına saygı duyuyorum " diyerek ihmalkarligina göz yumamam.

Verdiğiniz tavsiyeye teşekkürler, suyun bu konuda zararlı olduğunu bilmiyordum. Dikkate alicam bir daha olursa.

Olay işin mantıklı olup olmaması değil. Mantıklı veya değil, beden kiminse o karar verir sağlığıyla ilgili meselere. Akrabalık bağı ne olursa olsun.

anaaa ınsan sınır olurya kucukcocuk olsa ıkı azarla dıyecegım ama olmuyor maşesef hem suclu hem guclu Allah sıfa ve kolaylık versın

tövbe estağfurullahhh
o nasıl başlık öyle
anlıyorum haklısınız da ama sakin olun
sağlıgınızdan olacaksınız

seni çoook iyi anlıyorum. annem de 4 gündür baş ağrısıyla uyanıyormuş kendisi söyledi. doktora git bi tomografi çektir diyorum yok yok yok. gitmiyor. en son "gitmezsen ölümü gör" dedim o böyle şeylerden çok korkar, kabul etti gidecekti sonra akşam yine "başım artık ağrımıyor zaten param yok bu ay sonu söz" falan filan diye beni ikna etti :işsiz:

Valla yazınızı okurken annenizi düşünüp ona üzüldüğünüzden değil de üstünüze vazife hissettiğiniz için götürmek istediğinizi düşündüm. Bence annenize de o hissiyatı vermiş olmalısınız ki bırak öleceksem de kendim öleyim demiş

Sinirden ağlayarak yazıyorum. Annem artik beni delirticek yemin ediyorum yaşlandim onun yüzünden inadı yüzünden ya.

Bir haftadır hasta, boğazları şiş öksürüp duruyor. Ve hastaneye gitmemek için inat ediyor. Arkadaştan arabayı aldım bu sabah hastane uzak olmamasına rağmen üşümesin diye. Emrivaki yaptım ama gitmedi, bu nasıl bir inattir ya ciddi ciddi gitmedi.

Neyse bugün izin almıştım işe de gitmedim. Allahtan gitmemisim. Komşuyla telefonda konuşmuş limonlu ballı bi tarif öğrenmiş o boğaza iyi geliyormuş. Onu içti sonra mutfaktan garip sesler duydum. Hani boğulma sesleri gibi can çekişiyor bildiğiniz. Boğazına o içtiği şeyden kaçmış. Nasıl çırpınıyor. Öyle bi paniğe kapıldım ki anlatamam. Ne yapacağimi da bilmiyorum o anda, ağlayarak sırtına vura vura su icire icire geçti boğulması.

Benim elim ayağim titriyor tabi hala. Olayın şokundayim. Gitmiş dünden kalan biberli çorbayı isitmiş yahu içme şunu diyorum bana bağırıyor senden bir şey isteyen yok gir içeri öleceksem de ben kendim ölürüm diyor. Sebebi sabah hastaneye gitmedi diye kavga ettik o . ve o çorbayı içtikten sonra yine ayni sekil oldu. Yine boğulmaya başladı genzine tükürük kaçıyor Heralde. Yine su içirdim geçti.

Artik bir şey diyemiyorum. Bağıra bağıra ağlıyorum artik neden bu kadar delirtiyor beni, en sonunda kabul etti yarin hastaneye gideceğiz. Ama bu gece nasıl uyuycam ben ya uyurken yine olursa ? O halde insanin elinden bir şey de gelmiyor.

Su bir haftada yemin ediyorum yaşlandim ya. Ne kendini düşünüyor ne beni.
cok haklisiniz Allah sabir versin kalbini kirmamaya calisin

Bugün annemi hastaneye götürdüm, doktor boğazlarının çok kotu olduğunu söyleyerek bol bol su içmesini istirahat etmesini istedi ve birkaç ilaç verdi.

Dun de beni yatistirdiginiz için hepinize tesekkurler.

Back
X