- 22 Mayıs 2008
- 3.951
- 531
- 163
- 37
- Konu Sahibi Kurkmantolu
mrb arkadaslar 2.5 yıllık bir ilişkim var ailesini tanıyorum hemde çok ii annesi ve ablası bize tanışmaya geldiler askere gitmeden önce.. uzun dönem askerlik taptı bekledim ve bitti geldi 2.5 hafta oldu geldiği..2yıllık üniversite okuyorum 22 yasımı doldurucam eylülde..bu 2.5 yıl sürecinde hiç ayrılmadık ama ben hep sabvrettim okadar rahat bir nisanki dunya yansa umrunda degil
beni çok sevdigini ii biliyorum ama sanırı evlilikten korkuyor.. diyorumki artık bana bi zaan söyle deki okulun bitinnce yada ben işleri yoluna koyunca de diyorum ama o ben böyle dediğimde ya kafasını çev iriyo ya lafı çeviriyor ben kzıncada ben sana nasıl bir tarıh veereyim ya düşündüğümüz zamanda olmassa ikimizde üzülürüz diyo.. böyle bi saçmalık olurmu sizce?ailesi benı çok seviyo sagolsunlar bi şakalaşma oldugunda bile ablası benım tarafımı tutuo zavalla anneside bizi evlencek gözu ile bakıyo bana diyoki 1 yıl sabrettin askerliği bekledin 1 yılda okulunu bekle kızım dio ama bizimkinden hiçb bi icraat yokk,
okadarda kibar okadarda naziktirki çevresinde herkes tarafından sevilir sayılır.. küçükte degil 27 yasında koskoca adam
dun akşam bir arakdasımın evlendiğini duydum bunu ona söyledim..sonrada şaka ile bizde evlenelimmmmmm dedim.. (ki okulum var ha dedinmi evlenmiyecegımı oda biliyo)oda aşkımmmmmmmmmm.. (lütfen konuyu acma der gibi)konuştu.. bende dedim nereye gdiiyorz biz bana söyle tamam ailelerimiz bilio çıkıyoruz herkes tarafımızdan ilişimiz imrenerek bakılıyo ama ne yerı ne zamanı belii ben evlenmiceksem senınle ne işim var söyle bana dedim?oda ben sana nasıl bir tarıh vereyim dedi?yine aynı konular işte
(bende çok buyuk bi yemın ettim elimde olmadan senınle evlenmicem asla dedim yalvaracaksın ama o zamanda ben senı istemıcem dedim boynuma bıcak dayasalar bundan sonra asla dedim
benı onunla kurduum hayallerden bilr soguttu
kesinlikle evlenmekten hayal bile kurmaz benı kendınden soguttu ve bu yemını ettirdi