Yemin ettim:(

Kurkmantolu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2008
3.951
531
163
37
mrb arkadaslar 2.5 yıllık bir ilişkim var ailesini tanıyorum hemde çok ii annesi ve ablası bize tanışmaya geldiler askere gitmeden önce.. uzun dönem askerlik taptı bekledim ve bitti geldi 2.5 hafta oldu geldiği..2yıllık üniversite okuyorum 22 yasımı doldurucam eylülde..bu 2.5 yıl sürecinde hiç ayrılmadık ama ben hep sabvrettim okadar rahat bir nisanki dunya yansa umrunda degil beni çok sevdigini ii biliyorum ama sanırı evlilikten korkuyor.. diyorumki artık bana bi zaan söyle deki okulun bitinnce yada ben işleri yoluna koyunca de diyorum ama o ben böyle dediğimde ya kafasını çev iriyo ya lafı çeviriyor ben kzıncada ben sana nasıl bir tarıh veereyim ya düşündüğümüz zamanda olmassa ikimizde üzülürüz diyo.. böyle bi saçmalık olurmu sizce?ailesi benı çok seviyo sagolsunlar bi şakalaşma oldugunda bile ablası benım tarafımı tutuo zavalla anneside bizi evlencek gözu ile bakıyo bana diyoki 1 yıl sabrettin askerliği bekledin 1 yılda okulunu bekle kızım dio ama bizimkinden hiçb bi icraat yokk,okadarda kibar okadarda naziktirki çevresinde herkes tarafından sevilir sayılır.. küçükte degil 27 yasında koskoca adamdun akşam bir arakdasımın evlendiğini duydum bunu ona söyledim..sonrada şaka ile bizde evlenelimmmmmm dedim.. (ki okulum var ha dedinmi evlenmiyecegımı oda biliyo)oda aşkımmmmmmmmmm.. (lütfen konuyu acma der gibi)konuştu.. bende dedim nereye gdiiyorz biz bana söyle tamam ailelerimiz bilio çıkıyoruz herkes tarafımızdan ilişimiz imrenerek bakılıyo ama ne yerı ne zamanı belii ben evlenmiceksem senınle ne işim var söyle bana dedim?oda ben sana nasıl bir tarıh vereyim dedi?yine aynı konular işte(bende çok buyuk bi yemın ettim elimde olmadan senınle evlenmicem asla dedim yalvaracaksın ama o zamanda ben senı istemıcem dedim boynuma bıcak dayasalar bundan sonra asla dedim benı onunla kurduum hayallerden bilr soguttu kesinlikle evlenmekten hayal bile kurmaz benı kendınden soguttu ve bu yemını ettirdi

askerden yeni gelmiş... bırak da bir kendine gelsin... çok dasık boğaz etme derim... erkekler hazır olmadıklarında evliliğe zorlandıklarında çok kolay kaçabiliyorlar... ya da hazır olmadan yapılan evliliklerde sorunlar çok daha fazla oluyor... özgürlüğü elinden alınmış gibi hissedip her fırsatta bu fikirle evden ve evlilikten uzak tavırlar içine giriyorlar...

tabii ki seninle evlenmeyecekse senin de hayattaki planların arasında evlilik varsa noktayı koyarsın... ama biraz da rahat bırakmak lazım... sabredemem benim 1-2 yıla evlenmem lazım diyorsan bu senin tercihin elbet ama yaşın da küçükmüş...

sen okulum da bitti ee sırada evlilik var diye düşünüyorsun sanırım... ama evlilik bambaşka birşey lütfen iyi düşün ve sağlıklı karar ver...

zira yolunda gitmeyen evliliklere çok üzülüyorum...

yemin etmekle de kötü yapmışsın ama bunların sinirle söylendiğini anlayacaktır...

canım bence yemın etmekte hata etmıssın cunku cok buyuk bır yemın kullanmıstın pekı yarın obur gun evlenelım dese yemını tutubılecekmıssın gıbı gelmıyor cunku sevdıgını soylemıssın...aslında cogu erkek senınkı gıbı evlenme konusu gundeme gelınce ne yapacaklarını konuyu nasıl kapacaklarını bılmıyorlar bu durumu yasayan sadece sen degılsın cevremde boyle bı cok cıft var yapılacak en ıyı sey zamana bırakmak zorlayarak evlılık olmaz senı cok ıyı anlıyorum evlenmek bır yuva kurmak her genc kızın hayalı umarım en kısa zamanda bu ıstedıgın olur tabıkı hayırlısıyla

ailem sıkı göruşlü insanlar cihanı onlara kabul ettirene kadar akla karayı seçtimbunun için neler yaptın oda biliyo ki ailene anlat anlat diye ısrar eden oynu askerden öncede bu konular vardı malesefasla sıkmadım onu istedigi yere istediği zaman giden birisi kolay kolay karışmam oda bana böyle ama böyle davarnınca ailemde benı çok sıkıştırıyo annem sürekli bıdıbıdı şeytan dio ayrıldık de ozamanda bi çocugu elinde tutumadın dicekbenı iki arada bi derede bıraktı..

keşke sen değilde o evlilikten bahsetseydi. şimdi sen sürekli zaman sorunca üzerine gittiğini sanıyor, kendini kısılmış hissediyor. bazı erkekler böyle davranabiliyor malesef.

canım bundan sonra hiç evlilikten bahsetme. bak bu sefer o evlenelim diye tutturacak. inan bana evlilik hayalleri nişanlıyken yapılınca daha güzel oluyor. şimdiden hayallerinizi bitirmeyina.s

bende o zamanlar eşimle flört ederken evlilik hayali kurardı ama ona hiç yansıtmadım. kendi kendime kurardım:jeyyar: eşime ne zaman demedim asla. ve o benden korkuyormuş evlenme teklif etsem ne der acaba diye:roflol: ilişkiyi ciddi yaşıyordum ama asla evlilikten bahsetmiyordum..

en güzeli erkeğin evlenelim diye tutturması bayanın değil.

bekle canım. elbet arkadaşının kafasında planları vardır.

sen okulu bitirmeye yakın konuşacaktır bu konuyu seninle. ama sen bir daha açma. isteyen değil istenilen ol.:jeyyar:

kafanda ekmek kırdırt o zaman yemin bişi oluyodu:smiley-cool:-tatlicadiarzu-

zamanı gelince elbet evlencen fazla sıkıntıya gerek yok kanımca
çocuğu da sıkma fazla kendini sıkıntıya sokma
herşey olcağına varırgamyoncuiremsu

Canım kızgınlıkya yapılmış bişey bu biraz zaman tanı okulunda warmış onu bitir ailesi biliyormuş dedin sen okulunu bitirince ewleneceğinizin zamanı geldiğini oda anlayacaktır canım yenin etmişsin rabbimden afdilersen affeder seni rabbim yardımcın olsun
sewgilera.s.

zamana bırak canım evlenelım dıyede tutturma aÇma bence ondan tepkı bekle .
Askerden yenı gelmıŞ dıosun kafasını bı toplasın yerı ve zamanı gelınce kendısı bence zaten sÖylerdı dıe dÜŞÜnÜorum okulun var okuluna bak bence herŞe olucagna varır bırak dÜŞme ÜstÜne
..

canım benimm öncelikle kawuşmanıza sewindimm ama ewlilikten bahsetmediğini sen sölemiştin zaten istersen önce ewlenip ewlenmemek istediğini sor eğer gerçekten istediğinin anlarsa ne zaman de kesin tarih istemiyorum ama warsa kafanda bi planın bende bileyim de okuldan sonra mı bütün eşyalarımızı aldıktan sonra mı işte durumunuz nasılsa sor hadi bakalım Allah yardımcın olsunn bu konuda sana her zaman yardımcı olmaya çalışırım opuyorumnanaktan

yaa nedir bu erkeklerden cektigimizz..varya erkek olmak varmıs yemin ederim..neden hep elenme teklifini erkek yapar ki..bizde böyle ot gibi ha dedi ha etti diye bekleriz..mrümüz tukenir sonunda..allah herkeze hayırlısını ersin sende bekle bakalım ne olucakk

üzerine gitme kardeşim:) ne şimdi hadi evlenelim dese bu seferde ben istedim de evlendin benle dersin yarın öbür gün. bırak bekle o desin demiyorsa olmuyorsa da kısmet değilmiş dersin annende sende. annende koskoca kadın anlar elbet annene de daha erken daha erken de kapat knuyu. çünkü senin için gerçekten erken daha....ilişkini yaşa kardeşim ya daha iyi tani daha çok paylaşımınız olsun. ne bu daha hazır olmadan evlilik cenderesine sokma ilişkiyi. bekle bak o isteyince nasıl mutlu olacaksınız. korkar bazı erkekler. bir de erkekler en başta hadi evlenelim hadi evlenelim derler kanarda hadi evlenelim dersen tamam dersen geri çekiliverirler. o yüzden o evlenelim dedikçe sen erken daha deseydin bak gör 1500 kere evlenme teklif eder. gerçekten evlenmek isterdi. sen tamam dedin o da ciddiye binince korktu ürktü. sen hayır diyecektin ki o korkaklık aklına bile gelemeycekti. malesef yaradılış itibariyle bu erkekler elde edemediklerinin peşine düşüyorlar. kız ben her zaman bir kinaya yaparım; bu erkekler bir öğün yemek 3 öğün dayak diye... yani bu bir tabir ama en kolay şeylerde bile bekletince kıymetli oluyorsun. çünkü bu dilden anlarlar....

kaçan balık kovalanır.. o demiyorsa siz hiç demiceksiniz.. evliliği o düşünmeli.. ya sonuçta sizinle evlenmek isteyen çok kişi vardır.. olur da.. amacınız sırf evlilik olsaydı kimseyi beklemez bugün evlenirsiniz bunu aynen böyle bilmeli..
sonuçta bir kızı bin kişi ister bir kişi alır.

bu düşünceleri onun kafasına yerleştirecek kişi de tabiki sizden başkası değil..

siz bunun bilince olun ki karşınızda ki de bilincinde olsun..

"canım seni seviyorum seninle herşeye varım.. ama beni de isteyen mürüvvetimi bekleyenler de çevremde çok var.. he ben evlilik düşünsem yarın evlenirim.. kafamı bu konuda çelmeye çalışanlar çok fazla var.. bakalım kısmet diyorum bende.. hayırlısı canım.. ben yine de seni seveceğim.. bir gün gidersem bana kızma tamam mı canım" düşüncesini tatlı tatlı yerleştircen beynineeee...sonra bakacan tepkisine.. ama pes etmek yok bu modda devam edicen.. 'nasılsa evlilik için değil sevgin için onunlasın ve evlilik düşünsen nasılsa seni bekleyen çok' düşüncesinden sapmayacan.. ilişkide patron sen olmalısın.. dizginler hep elinde olsun.. baktın evlenmeyi mi düşünüyor sonra bırak seni ikna etsin.. korkularını tedirginlerini sür.. senin korkularının üstüne gidince kendi korkularını da yener zaten..

ay güzin abla gibi hissettim kendimi haydi selametle

Son düzenleme:

canım 2.5 yıldır evliliğin e sini etmeyen bir insan bu ilk başlarda konuşupta şimdi konuşmayan biri degil yani.. ama artık hiç bahsetmıyorum asla arkadas ortamında öyle bi konuşma geçtiginde bende fikir sürerdim şimdi hiç sürmüyorum.. duymamazlığa getiriyorum oda bana bakıyo neden bişey demiyorum diyelülülülülülü oh olsun anlasın elmi yaman bey mi yamanlaelaelaelaelae haftasonu daysının oğlu evlendi bana diyorki onları görünce evlenesim geldi diyo hiç sesimi çıkartmadım cvpta vermedim hmm öylemi dedim oda evet aşkım yaa dedi bende zamanı gelince allah gönlüne göre versin dedim içinden nediyo bu kız dio eminim:içelim: artık hiç konuşmuyorum yorum yapmıyorum çnesi açıldı artık kendi anlatıo daha durrrr çok anlatıcak o daha..

sagol neslivim senıde çok özledik topiğimizde bilesinopuyorumnanaktan..canım ben önceden her sorudugumda bu soruları bana ben nereden bilebilirim herşe zamanı gelince engüzel şekilde olucak ben sna nasıl bi tarih vakit söyleyebilirim derdi.. sonuçta bnımde yaşamım var ben kendime ait belki benım başka düşüncelerim var ki artık öyle.. şimdi dgs ye girmek sitedigimi söyledim bozuldu kaç sene sürecek o diyo eeee keyfi bilirrrr..kaydirigubbakcemile

canım bence haklısın.ben eşimle askerden geleli 2 ay olmuştu o zaman tanıştık.tanıştığımızın üçüncü günü evlenmek istediğini söyledi.ev yapmaya başladı eşya almaya başladı.
nişanlının tarih veremesede bişeyler yapması lazım evimiz şöyle olsun şu eşyaya bakalım.vs... seven insan sevdiğiyle hiç ayrılmak istemez o yüzden evlilik planı yapmaya başlaması lazım .
sende hiçbişey göremeyince hayalkırıklığı yaşıyosun haliyle..son taktğin güzelmiş onun içinde olmadığı kariyer planları yap başka şehre yerleşebilirim de .ona kaybetme duygusu ver karışırsada .seninle biz olarak planımız olmadığına göre .bende ben olarak plan yapıyorum niye şaşırdın de .. yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…