- 22 Mayıs 2008
- 3.951
- 531
- 163
- 37
- Konu Sahibi Kurkmantolu
-
üzerine gitme kardeşim:) ne şimdi hadi evlenelim dese bu seferde ben istedim de evlendin benle dersin yarın öbür gün. bırak bekle o desin demiyorsa olmuyorsa da kısmet değilmiş dersin annende sende. annende koskoca kadın anlar elbet annene de daha erken daha erken de kapat knuyu. çünkü senin için gerçekten erken daha....ilişkini yaşa kardeşim ya daha iyi tani daha çok paylaşımınız olsun. ne bu daha hazır olmadan evlilik cenderesine sokma ilişkiyi. bekle bak o isteyince nasıl mutlu olacaksınız. korkar bazı erkekler. bir de erkekler en başta hadi evlenelim hadi evlenelim derler kanarda hadi evlenelim dersen tamam dersen geri çekiliverirler. o yüzden o evlenelim dedikçe sen erken daha deseydin bak gör 1500 kere evlenme teklif eder. gerçekten evlenmek isterdi. sen tamam dedin o da ciddiye binince korktu ürktü. sen hayır diyecektin ki o korkaklık aklına bile gelemeycekti. malesef yaradılış itibariyle bu erkekler elde edemediklerinin peşine düşüyorlar. kız ben her zaman bir kinaya yaparım; bu erkekler bir öğün yemek 3 öğün dayak diye... yani bu bir tabir ama en kolay şeylerde bile bekletince kıymetli oluyorsun. çünkü bu dilden anlarlar....
canım benimm öncelikle kawuşmanıza sewindimm ama ewlilikten bahsetmediğini sen sölemiştin zaten istersen önce ewlenip ewlenmemek istediğini sor eğer gerçekten istediğinin anlarsa ne zaman de kesin tarih istemiyorum ama warsa kafanda bi planın bende bileyim de okuldan sonra mı bütün eşyalarımızı aldıktan sonra mı işte durumunuz nasılsa sor hadi bakalım Allah yardımcın olsunn bu konuda sana her zaman yardımcı olmaya çalışırım opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?